Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ще имате успехи във всичко

Днес можете да намерите дългоочакваното вдъхновение и успешно да продължите начинанията си. Късмет за тези, които трябва да издържат труден изпит. Опитайте се да кажете нещо хубаво на близките си и на хората около вас. Избягвайте спорове и други негативи.

Овен – Денят е чудесен за всякаква работа, както и за решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за околните. Не винаги е лесно да постигнете желания резултат, но никакви трудности не трябва да ви карат да се откажете от започнатото или да изоставите плановете си. Решителността и постоянството са щедро възнаградени.

Телец – Трябва да държите очите си отворени, за да можете да се предпазите от всякакви проблеми, напрежение или дори инциденти, които биха могли да се случат. В момента се чувствате много объркани и това ви кара да се оттеглите в черупката си.



Близнаци – Неразбирането или спорът с някой може да развали настроението ви още от сутринта. Ако не спрете, бихте могли да засегнете някои проблеми, които сте потискали от дълго време и да поведете голяма битка. Всички сте под стрес и трябва да разберете, че споровете не решават нищо.

Рак – Можете да се чувствате измъчвани от въпроси, които не са във вашите ръце за решаване. Внимавайте да не възприемате крайни нагласи или да вземате прибързани решения. Днес е много важно да прекарвате време с приятели. Заслужавате да се забавлявате малко!



Лъв – Задълженията ви се увеличават и ще трябва да се организирате и да действате отговорно, ако искате да се справите. Правете неща, които харесват както на вас, така и партньора ви днес! Прекарайте няколко хубави часа заедно и не се оставяйте да се притеснявате от ежедневните си грижи.

Дева – Благоприятното влияние на звездите ви дава жизнена енергия, можете да използвате това време, за да завършите натрупаните дела и проекти. Този ден е много благоприятен за вас по отношение на романтичните отношения.

Везни –Вие имате Слънцето, Марс и Меркурий във вашия знак, мощна астрална енергия, която ви подтиква към действие, с късмет във ваша полза и ясни идеи. Ще имате възможност да правите промени или да вземате решения, които ще ви отворят нови пътища.

Скорпион – Искате да прекарате един релаксиращ ден, но натрапници могат да ви се натресат на главата и да ви причинят стрес. Прекарайте вечерта, заобиколена от хора, в чието присъствие се чувствате комфортно и до които държите.

Стрелец – Венера във вашия знак ви прави много харизматични и привлекателни, предлагайки ви възможности да бъдете щастливи и да се наслаждавате на любовта. Нарастващата Луна ви помага да решите някои ситуации.



Козирог – Можете да бъдете подложени на много натиск и отговорности, но Луната във вашия знак подсилва вашата енергия, така че да продължите напред и да не се разпадате. Може да се наложи да вземете решение, свързано с вашите чувства.

Водолей – Неочакван проблем може да се появи със задачите, които трябва да свършите днес и това да ви разстрои и да ви изкара от релси. Не предавайте нервността си на членовете на семейството, защото можете да предизвикате неприятни ситуации.

Риби –Вие сте импулсивни и това може да ви донесе проблеми - не бързайте и внимавайте какво казвате, за да избегнете конфликти с хората около вас. Очаквайте добри новини за някои неща, за които се притеснявате от дълго време.