Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ще омайвате всички с лекота

Енергията на деня е пасивна, не предразполага към активни действия. Идеален ден за почивка и релакс.

Овен – Днес очарованието ще извира от всяка ваша пора и вие ще печелите симпатии с невероятна лекота. Където и да отидете, ще бъдете в центъра на вниманието. Тези, които са във връзка трябва да започнат да приемат партньора си такъв, какъвто е. Опитите да го промените ще доведат само до ненужни конфликти.

Телец – Спрете да искате това, което нямате и започнете да оценявате това, което имате. Двойките ще открият интересни начини да прекарват времето си заедно в днешният неделен ден. Днес ще насочите вниманието си към социалния живот, който ще стане много цветен и забавен.

Близнаци – Това е денят, в който ще намерите вътрешния си мир. Днес ще имате нужда от забавление и ще го получите в голяма доза, ако позволите на любопитството да ви води. Ще спите вечерта спокойно като дете.

Рак – Тези, които ви обичат, ще бъдат особено възприемчиви към това, което казвате или правите. Добре е да споделяте проблемите и притесненията си с тях, защото тяхната подкрепа ще ви помогне да видите нещата в по-положителна светлина.



Лъв – Дори и най-добрите понякога се нуждаят от напътствия. Не можете да бъдете номер едно без добро настроение. Лечебна вана ще ви помогне да разрешите проблема. Добавете малко сол, за да прочистите аурата, кристали, за да балансирате енергията и розови листенца, за да събудите чувството за самолюбие.

Дева – Късметът ви се усмихва и ще имате подкрепата на хората, които ви обичат. Възползвайте се от доброто време, за да помислите за нови проекти. Този уикенд може да вземете важно за вас и бъдещето ви решение.

Везни – Грижата за вашето психическо и физическо състояние е необходима за комфортен живот и стабилно справяне с проблемите, които винаги са налице. Дълга баня с мехурчета, успокояваща маска за лице, лечение с кристали: всеки ритуал е важна част, която има положителен ефект върху здравето.

Скорпион – Фокусирайте вниманието си само върху това, което чувствате, че ви прави щастливи и не допускайте други негативни мисли. Този уикенд се поглезете, правейки дейности, които ви освобождават от стреса.

Стрелец –Денят може да е изпълнен с много събития. Обещанията трябва да бъдат изпълнени, така че покажете, че сте човек, който държи на думата си. В края на деня можете да се отпуснете и си дайте заслужена почивка. Легнете си по-рано от обикновено, ще ви трябва качествен сън.



Козирог – Покажете на всички какво означава самодисциплина. Ще бъдете неудържима сила, отдадена на вашите отговорности. Нищо няма да ви развали доброто настроение днес. Ще излъчвате позитивна енергия.

Водолей – Почистете и подредете дома си и се забавлявайте после с любимите си хора. Пуснете забавна музика и танцувайте пред телевизора или организирайте състезание с децата с някаква игра. Да, без съмнение ще се смеете до сълзи.

Риби – Небето не винаги е ясно и синьо, но днес ще бъде специално за вас. Слънчевите лъчи ще галят лицето ви, напомняйки ви, че всичко ще е наред. Погрижете се за любимите си хора, както само вие знаете.