Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ще получите прекрасна изненада

Време за пасивност, избягвайте енергични действия. Всичко трябва да е в полза на душата.

Овен – Днес вие ще покажете, че сте решителни и решени да получите това, което искате или да премахнете всякакви препятствия, които може да възникнат пред вас. Възможно е животът да ви изненада с нещо прекрасно.

Телец – Може да сте малко разочаровани, защото някой не е постъпил така, както сте очаквали. Не е подходящо време за драстични промени, но също и да бъдете консервативни. Ще успеете да погледнете на нещата от нова гледна точка, така че да можете да намерите онази точка на баланс, от която се нуждаете.

Близнаци – Може да гледате на живота като на писта с препятствия и може да чувствате, че ви липсва сила, но ще си възвърнете увереността в себе си, без да хабите енергията си за проблеми, които не можете да разрешите сега.

Рак – Вашите усилия и постоянство започват да дават плодове. Сближете се с хората, които ви дават добра енергия и се отдалечете от тези, които ви причиняват безпокойство. Звездите ви подканват да се радвате на малките неща, за да сте щастливи.



Лъв – Лунната енергия ви помага да преодолеете тези емоционални възходи и падения, които не ви позволяват да се наслаждавате на живота спокойно. Ще се почувствате привлечени от новото и от различни хора, които ще ви откъснат от рутината и ще внесат нотка цвят в живота ви.

Дева – Трябва да сте внимателни към всичко, което се случва около вас, защото можете да намерите отговорите, които търсите. Благодарение на добрите аспекти, които Юпитер ви прави, късметът няма да ви обърне гръб, когато имате най-голяма нужда от него.

Везни – Днес няма да позволите на никого да нахлуе във вашето пространство или да се намесва в делата ви. Ще почувствате, че Космосът ви защитава. Изключете се от рутината, разрешете си някои капризи или направите планове с приятели.

Скорпион – Крайно време е да обърнете вече страницата от живота си, която все още ви наранява и носи болка. Трябва да изясните съмненията, които забавят решенията ви, за да възстановите емоционалния си баланс.

Стрелец – Ще имате много хъс и енергия за осъществяване на идеите си и много увереност и вяра във възможностите си. Луната ви зарежда с много енергия и добро настроение. Може да получите радост, която не сте очаквали.



Козирог – Няма да пропуснете нито един детайл и вашите наблюдения и анализи ще бъдат много полезни на околните. Не поставяйте никакви бариери, които ви пречат да се насладите на това, което животът има да ви предложи.

Водолей – Положителен ден, с много контакти, добри новини и някои приятни изненади. Луната в нарастващата си фаза и в другия въздушен знак ще ви предаде добра доза енергия, така че нищо да не ви спира.

Риби – Ще имате възможности да получите това, което искате и дори да възникнат пречки, няма да се откажете и ще продължавате да опитвате, докато не го постигнете. Добрите аспекти на Венера ви помагат да преодолеете страховете и съмненията, които са ви пречили да се насладите на любовта.