Овни, днес ще получите златен шанс

31 август 2022 | 00:16
5301
2
2

Ден за духовно пречистване и възстановяване на вътрешната хармония.

Овен – В живота ви започват да се появяват нови възможности, от които е добре да се възползвате, защото те ще ви направят доволни и щастливи. Ваш ред е да се насладите на нещо, с което се борите дълго време и да започнете да получавате плодовете му.

Телец – Бъдете готови сами да се справяте с нещата и да не чакате външна подкрепа. Нужно е да сте търпеливи, да не давате воля на отрицателните емоции. Денят е благоприятен за семейно планиране, за обсъждане на проблеми, контакти с приятели и роднини.

Близнаци – Добре е да се адаптирате към непредвидените събития, които могат да се появят и да сложат край на търпението ви, но след това ще контролирате ситуацията и ще разберете, че си е струвало. Луната може да ви донесе неочакван късмет.

Рак –Изпълнени сте с много положително отношение към живота. Вълнувате се от това, което правите или ви предстои. В любовта се оставете да бъдете повлечени от онази страст и романтизъм, които носите вътре в себе си.Лъв – На реализацията на предварително съставени планове, може да попречи недоразумение или лошо стечение на обстоятелствата. Вие не сте виновни за това и никой няма да ви обвини в нищо. Не допускайте раздразнението да надделее над здравия разум.

Дева – Лека полека се приближавате до постигане на целите си. Луната ви изпълва с енергия и жизненост. Преди да вземете окончателно решение, помислете, починете, възстановете загубената енергия и след това решавайте. Не позволявайте никой да манипулира вашето бъдеще.

Везни – Днес някои неочаквани събития могат да повлияят на вашата стабилност, но Луната във вашия знак ви помага да се справите безопасно с предизвикателствата и да се освободите от онова, което не ви позволява да продължите напред.

Скорпион – Ако сте преминали през неприятности, време е да обърнете нова страница и да си възвърнете самочувствието. Доверете се на вътрешната си сила. Обградете се с позитивни и оптимистични хора. Луната засилва вашата магическа сила и ви прави загадъчни.

Стрелец – Притежавате завиден оптимизъм, който ще ви помогне да преодолеете всички неуспехи, които могат да възникнат днес. Няма да ви спре нищо и можете да успеете. Луната ви прави привлекателни и предприемчиви.

Козирог – Хубав ден. Ще имате възможност да се справите с някои трудни или изостанали въпроси. Възможни са приятни събития, свързани с личния живот или децата. Можете да си позволите лукса да правите това, което обичате.Водолей –Имате да свършите толкова полезни и належащи неща, но днес няма да ви се прави нищо особено. От бездействието до унинието има само една стъпка, но интересните занимания допринасят за доброто настроение.

Риби – Емоционалният фон на деня е благоприятен, имате положителна и конструктивна нагласа. Не поглеждайте назад и се фокусирайте само върху настоящето, бъдете себе си. Интуицията ви ще ви води в правилната посока. Някои ще се радват на приятна изненада.

Коментари

2 Александър Витанов
  31 август 2022 | 07:48 отговор
 

!! ЗЛОУПОТРЕБИ И КОРУПЦИЯ В OLX. АДМИНИТЕ ВИОЛЕТА И ИРИНА ИЗНУДВАТ ХОРАТА ЗА ПАРИ.!! !! burzako – бързака или Александър Витанов е осъден за корупция и уволнен от гранична полиция. !!

 
 
Александър Витанов
31 август 2022 | 07:50

ИВЕЛИНА ПЕНЧЕВА - че дали познаваш някой от тези субекти, че Санде Витанов или админите ?

 
Александър Витанов
31 август 2022 | 07:54

Че едно време на ГКПП-Калотина цареше брутална корупция че турчино и тираджия на изход и в посока Сърбия си плащаше задължителна такса от 5 евро, но ако турчино и тираджия ти дадеше 20 евро, че задължително трябва да му върнеш ресто от 15 евро.

 
Александър Витанов
31 август 2022 | 07:57

Баце , че да се прибираш вкъщи от 12-часова смяна с минимум 200лв. от рушвети...Кръчми, Коли, Нови дрехи и по малко жени.

1 Бивш от МВР
  31 август 2022 | 07:35 отговор
 

Pandera - We've Got The Power (Freestyle Project remix)

 
 
Бивш от МВР
31 август 2022 | 07:47

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

 
Бивш от МВР
31 август 2022 | 07:47

nadejda doicheva - АМА ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ АМА МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА. ....................................................................................................................... ЧЕ ТОВА ШИЗИ НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА СЕ ИМА ЗА ПО ГОЛЕМА БЪЛГАРКА ОТ НАДЕЖДА НЕЙНСКИ И НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА И БИВШ МИНИСТЪР, НА..

Добави Коментар

Най-четени