Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ще поставите началото на романтична връзка

Овен – Може да ви е трудно да се съсредоточите върху неща, които изискват внимание към детайлите. Възможно е началото на приятелство или романтична връзка. И в двата случая е по-добре да не насилвате събитията, да ги оставите да се развиват по свой начин.

Телец – Доста уморителен ден. Ще имате повече задачи за вършене от обикновено, някои от тях ще отнемат повече време. Нещо ще трябва да отложите за по-късно. Всичко това ви прави раздразнителни и изнервени. Старайте се да не давате свобода на отрицателните емоции, сега не му е времето да се карате с никого.

Близнаци – Това, което определено си струва да се избягва днес, е скуката - именно заради това настроението ви се разваля, ставате раздразнителни и мрачни. Затова се опитайте да си намерите интересно занимание.

Рак – Възможни са малки затруднения, но като цяло денят не е толкова лош. Уморявате се по-бързо от обикновено - имайте това предвид, когато правите планове. Следобед е препоръчително да избягвате натоварвания и стресови ситуации.



Лъв – Не сте съгласни с някои прости и очевидни истини. Опитайте се да не смесвате служебните и лични интереси, не се ръководете от емоции, когато вземате решения относно работа, бизнес или финанси.

Дева – Старайте се да не се поддавате на провокации в днешния ден. Важно е да се избягват кавгите, защото дори и да успеете после да постигнете примирие бързо, ще остане неприятен привкус при всички.

Везни – Възможно е днес да имате по-малко време, отколкото очаквахте, нещо ще трябва да бъде отложено за по-късно. Вероятно ще има разногласия с хора, които винаги са били на ваша страна преди. Запазете спокойствие и не се поддавайте на провокации.

Скорпион – Склонни сте да действате решително и бързо, без да мислите наистина докъде може да доведе това. Междувременно е нежелателно да се поддавате на емоциите сега. Под тяхно влияние говорите и правите това, за което ще съжалявате по-късно.

Стрелец – Добре е да бъдете изключително искрени, особено през втората половина на деня. Чувствайте се свободни и не се страхувайте да говорите за вашите желания с партньора си. Избягвайте да вземате спонтанни решения.

Козирог – Денят е идеален за укрепване на позицията ви в професионалната и социалната сфера. Планетите са на ваша страна. Положете усилие, покажете най-добрите си качества и ще си спечелите уважение.



Водолей – Твърде настойчиви и взискателни сте, особено във връзката с втората си половинка. Това е коренно погрешна тактика. Вашият любим човек има право на собствените си мнения и желания. Ако не се съобразите с тях, скоро ще възникне сериозен конфликт.

Риби – Добър ден, който може да бъде съсипан само от вашите прибързани решения и необмислени постъпки. Вече няма нужда да бързате. Каквото и да правите, трябва да изчакате по-благоприятен момент, за да реализирате плана си.