Овни, днес ще се впуснете в ново приключение

13 август 2022 | 00:06
4805
1
снимки: Unsplash
1

Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, комуникация с близки. Период на обновление и възстановяване на силите.

Овен – Денят ще ви предостави възможност да се впуснете в ново приключение, което ще ви извади от рутината на нормалния ден. Ще се радвате дори на малките неща. Имате изключителната дарба да намирате по нещо положително във всичко.

Телец – Първата половина на деня ще е по-спокоен период и по-малко натовареност. Вече трябва да сте наясно с малките неща, които ви правят щастливи. Втората половина на деня ще ви изненада с нещо, което съвсем не сте очаквали.

Близнаци – Възможно е днес да се създаде малко напрежение от това, което казвате, така че бъдете много предпазливи и внимателно преценявайте думите си. Не е задължително всеки да споделя същите нагласи като вашите.

Рак – Възползвайте се от почивните дни и отидете с партньора си на място, където не сте били. Заведете го/я на вечеря в ресторант, в който никога не сте ходили, или измислете някакво ново занимание в уюта на вашия дом, където се чувствате сигурни и спокойни.

жена

Лъв – Днес очевидно сте доста ентусиазирани, страстни, бурни и готови за активност и нови начала! Но бъдете внимателни, защото много лесно можете да се увлечете от вашата спонтанност и импулсивност.

Дева – Имате нужната енергия, но и свободата да правите това, което обичате. Ако сте необвързани, не инвестирайте време и усилия в нови познанства и избягвайте големи думи днес, защото може да се разочаровате!

Везни – Нужно е да сте умерени в подхода си към нещата. Бъдете също така по-търпеливи и прощавайте. Въпреки че не всичко в живота ви върви според вашите желания и очаквания, винаги имате възможност да се поучите от всяка ситуация.

Скорпион – Трябва да подходите по нов начин към проблемите в любовната връзка. Изненадайте партньора си с по-голям израз на любов, от този, който сте давали досега. Любовта лекува и е лек не само за тъгата, но понякога дори за болести.

мъж, жена

Стрелец – Старайте се да разберете по-добре партньора си и неговите желания и нужди. Разбирането е благодатно за връзка, за която трябва да се полагат грижи. Може би това, което очаква човекът до вас, не е толкова непостижимо.

Козирог – Животът ви има необходимата хармония, дори и да не изглежда така на вашето обкръжение. Стойте твърдо зад решенията си и покажете на всички около вас каква сила се крие във вашата личност.

Водолей – Не се изкушавайте от рисковани идеи. Забравете за работата и отделете време за себе си. Ако задълженията ви го позволяват, отидете сред природата и вземете любимия си човек или близки приятели със себе си.

Риби – Днес се нуждаете от малко повече внимание, особено по отношение на очакванията, надеждите, идеализациите и илюзиите в междуличностните отношения. Ограничете щедростта и доверието, което споделяте!

Коментари

1 Бивш от МВР
  13 август 2022 | 08:11 отговор
 

K7 - Come Baby Come (Official Music Video) [HD]

 
 
Бивш от МВР
13 август 2022 | 08:12

!!! Престъпна група вършее безнаказано в София: Мами с ...› 2021/10/17 › престъпна-група-вър... 17.10.2021 г. — Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева. 0. Споделете. За престъпна група, която върлува в София, сигнализират читатели .. Те са ...!!!

 
Бивш от МВР
13 август 2022 | 08:13

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!!

 
Бивш от МВР
13 август 2022 | 08:13

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени