Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ще цъфтите от любов

Денят има тежка и негативна енергия. Бъдете внимателни и предпазливи. Това е период на тестване на душата за сдържаност и позитивно отношение.

Овен – Днес преразгледайте някои предложения за подобряване на вашата професионална позиция. Има някои ситуации, през които ще трябва да преминете сами. Любовта ще накара много от вас да разцъфтят от щастие.

Телец – Вероятно ще се наложи да се справяте с множество разнородни задачи и макар че нито една от тях не представлява трудност сама по себе си, ще ви отнеме повече от времето. Денят може да ви поднесе ситуация, при която трябва да заемете безкомпромисна и твърда позиция.

Близнаци – Днес лесно можете да изпаднете в ситуация „много шум за нищо”. Това ще ви подложи на леко напрежение. Не е желателно да се карате със семейството или приятелите си – после ще бъде трудно да се възстановят добрите отношения.

Рак – Днес ще бъдете по-емоционални от обичайното, затова е по-добре да избягвате сериозни разговори и влизане в спорове. На работното място не се стремете да се състезавате с колегите си, не е необходимо.



Лъв – Днес ще бъдете инициативни, лесно ще се справяте със сложни ситуации, намирайки нови решения. Старайте се да избягвате да влизате в контакт с всичко, което ви дразни и влошава настроението ви.

Дева –В чудесна физическа и психическа форма сте и ще можете да се справите с някои трудни задачи. Вашият реалистичен подход ще ви помогне да не се изгубите в абсурдните идеи, които ще преминат през главата ви.

Везни – Това е рутинен ден, в който трябва да се погрижите за домакинските и кухненските задължения. Разочарованията могат да се натрупат поради факта, че вече не сте в състояние да се занимавате и с лични проекти.

Скорпион – Ще чувствате по-голяма свобода и тя ще ви повлияе положително, но избягвайте да вземате сериозни и важни решения. Имате нужда от спокойна атмосфера, затова се опитайте да бъдете заобиколени от подходящите хора.



Стрелец – През днешния ден вниманието ви ще бъде съсредоточено повече върху материалната страна на битието. По това време всички въпроси, свързани с управление на ресурсите (пари, собственост, семейни имоти) стават особено важни за вас.

Козирог – Ще бъдете по-решителни, активни и енергични. Вашият оптимизъм и вярата ви в собствените сили ще ви доведат до постигане на успех, а също така можете да намерите хора, готови да ви помогнат и да подкрепят вашите планове.

Водолей – Опитайте се да поддържате активен социалният си живот, споделете свободното си време със семейството и приятелите. Така ще намерите изпускателен клапан за всичките си притеснения, забравяйки напрежението и радвайки се на добра жизненост.

Риби – Плановете ви за деня могат да се променят в движение, така че не си струва да планирате нищо особено, но приемайте спокойно всичко, което животът ви предлага - следвайте хода на събитията.