Овни, днес ще цъфтите от любов

16 август 2022 | 00:05
4345
4
4

Денят има тежка и негативна енергия. Бъдете внимателни и предпазливи. Това е период на тестване на душата за сдържаност и позитивно отношение.

Овен – Днес преразгледайте някои предложения за подобряване на вашата професионална позиция. Има някои ситуации, през които ще трябва да преминете сами. Любовта ще накара много от вас да разцъфтят от щастие.

Телец – Вероятно ще се наложи да се справяте с множество разнородни задачи и макар че нито една от тях не представлява трудност сама по себе си, ще ви отнеме повече от времето. Денят може да ви поднесе ситуация, при която трябва да заемете безкомпромисна и твърда позиция.

Близнаци – Днес лесно можете да изпаднете в ситуация „много шум за нищо”. Това ще ви подложи на леко напрежение. Не е желателно да се карате със семейството или приятелите си – после ще бъде трудно да се възстановят добрите отношения.

Рак – Днес ще бъдете по-емоционални от обичайното, затова е по-добре да избягвате сериозни разговори и влизане в спорове. На работното място не се стремете да се състезавате с колегите си, не е необходимо.Лъв – Днес ще бъдете инициативни, лесно ще се справяте със сложни ситуации, намирайки нови решения. Старайте се да избягвате да влизате в контакт с всичко, което ви дразни и влошава настроението ви.

Дева –В чудесна физическа и психическа форма сте и ще можете да се справите с някои трудни задачи. Вашият реалистичен подход ще ви помогне да не се изгубите в абсурдните идеи, които ще преминат през главата ви.

Везни – Това е рутинен ден, в който трябва да се погрижите за домакинските и кухненските задължения. Разочарованията могат да се натрупат поради факта, че вече не сте в състояние да се занимавате и с лични проекти.

Скорпион – Ще чувствате по-голяма свобода и тя ще ви повлияе положително, но избягвайте да вземате сериозни и важни решения. Имате нужда от спокойна атмосфера, затова се опитайте да бъдете заобиколени от подходящите хора.Стрелец – През днешния ден вниманието ви ще бъде съсредоточено повече върху материалната страна на битието. По това време всички въпроси, свързани с управление на ресурсите (пари, собственост, семейни имоти) стават особено важни за вас.

Козирог – Ще бъдете по-решителни, активни и енергични. Вашият оптимизъм и вярата ви в собствените сили ще ви доведат до постигане на успех, а също така можете да намерите хора, готови да ви помогнат и да подкрепят вашите планове.

Водолей – Опитайте се да поддържате активен социалният си живот, споделете свободното си време със семейството и приятелите. Така ще намерите изпускателен клапан за всичките си притеснения, забравяйки напрежението и радвайки се на добра жизненост.

Риби – Плановете ви за деня могат да се променят в движение, така че не си струва да планирате нищо особено, но приемайте спокойно всичко, което животът ви предлага - следвайте хода на събитията.

Коментари

4
  16 август 2022 | 09:04 отговор
 

Благодаря Ви!

 
 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
16 август 2022 | 09:10

Моля!

3 Бивш от МВР - Милена Велба Порнографска актриса
  16 август 2022 | 06:11 отговор
 

ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Доичева "Катастрофи в София" / TVMEDIA

 
 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 06:11

Астролог, че така на клипо хубавицата Надка е с по дебели ръце от водещио.

 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 07:28

Че тая надежда дойчева на клипо е с по дебели ръце от водещио, че много гадна и кофти трансфрмация.

2 Бивш от МВР
  16 август 2022 | 05:31 отговор
 

Астролог, че къге го това селце мартен ? Че тук е Перник, ж.к.Изток,бл.64 //

 
 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 05:33

!!! Петков на 01.06.2015 при 12:30 Ето я хубавицата Надка ...!!!

 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 05:35

Астролог, но хубавицата Надка е надградила с нов тъпкач, с още поне едно чаве и по луксозно семейно ложе.

 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 05:36

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра ? !!! Че за славата на наша надка дойчева че она и без това страда от мания за величие.

 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 05:36

!!! миндил 1. момиче което е спало с много момчета. 2. грозница !!!

1 Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
  16 август 2022 | 05:28 отговор
 

Астролог, че уронихме големио имидж на хубавицата Надака!

 
 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
16 август 2022 | 05:28

Профилът е на частно лице. Поради зловредни действия и използване на личните ми данни със цел вреда от некоректни ,,жени,,в обявите нямам телефонен номер.

 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
16 август 2022 | 05:29

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
16 август 2022 | 05:29

!!! Драги Илия Георгиев от гр.Мартен и Надежда Божилова-Дойчева и да искате с обидите си и клеветите да ме изкарате ,каква ли не то личният живот на всеки човек е неприкосновен,та подобни клевети са подсъдни.Толкова дълбоко сте затънали в мръсотията си,че се чудите,какви мръсотии да напишете за хората.Та малоумнико няма как да знаеш,каквото и да е за мен от другият край на България,но за съжаление има такива боклуци,като теб,затова и фолрума на OLX БЕШЕ ЗАКРИТ!Новият форум не е легитимен и не плаща нищо на OLX ,а му използва името и заблуждава доверчивите хора,а всъщност там се плюе olx на воля.Та и за слепците е ясно,че този форум освен реклама на конкурентен сайт и плюене по честните хора,друга работа не върши.Та бившата кючекиня и безработният мръсник тормозят хората и всячески плюят по сайт,в който до скоро са вилняли на воля.И ще пусна нова жалба за тормоз,разпространение на лични данни,снимки та да знаят от мвр,че все още продължавате с клеветите и тормоза към мен. !!!

 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 05:32

миндил 1. момиче което е спало с много момчета. 2. грозница

Добави Коментар

Най-четени