Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ще завладеете онзи, когото толкова желаете

Овен – С Венера във вашия знак ще усетите, че животът ви се усмихва, особено в любовта, и ще бъдете толкова съблазнителни и привлекателни, че ще можете да завладеете, когото пожелаете.

Телец – Можете да бъдете замесени в спор, така че бъдете много внимателни с коментарите си. Бъдете тактични, за да не влошите нещата. Полезно е да проявите инициатива в личните отношения. Ще успеете да привлечете вниманието на човека, който ви интересува.

Близнаци – Въпреки че може да възникне напрежение, вашият аналитичен и рационален ум ще ви помогне да не загубите самообладание и да действате спокойно. Любовта ще ви накара да се насладите на приятни мигове, оставете се на емоциите.

Рак – Правете нещата, които ви правят щастливи днес, не хабете енергия за негативност. Не позволявайте на никого да ви вкарва в чужда драма. Обградете се с позитивни хора. Компанията ще има огромно влияние върху вас днес. С какъвто се събереш, такъв ставаш.



Лъв – Денят може да започне малко напрегнато, но постепенно всичко ще започне да се нарежда. Подходящо време за разходка, среща с приятели, нови запознанства, при това ще направите страхотно впечатление.

Дева – Добрият аспект на Марс ви изпълва с енергия, но също ви кара да изживеете всичко с такава интензивност, че на моменти може да почувствате, че се нуждаете от спокойствие. Възползвайте се от уикенда, за да се насладите на малките неща, без да мислите за друго.

Везни – Ще осъзнаете своя огромен потенциал и качества, и самочувствието ви ще бъде засилено. Що се отнася до любовта, вие имате желание да говорите за своите чувства, да изживеете моменти на дълбока емоционална близост с любимия човек.

Скорпион – Новолунието е много благоприятно за вас. Енергията му привлича късмета към живота ви и благоприятства любовта и отношенията ви. Във вас може да се събудят нови чувства, които ще ви накарат да изживеете моменти на пълнота.



Стрелец – Имате нужда от пространство, за да дишате. Потърсете го! Всеки от нас трябва да остава понякога сам, за да подреди мислите си, няма нищо лошо в това. Ако имате специално място за презареждане, отидете там!

Козирог – Нещата днес ще вървят, както желаете. В живота ви започват да се появяват нови отношения, но докато гледате на това чисто приятелски, може да не е така за другата страна.

Водолей – Можете да имате конфронтация с някой ваш близък, който иска да ви променя, но вие ще заложите на диалога и ще облекчите напрежението. Време е да решите онези проблеми, които не ви позволяват да бъдете щастливи в любовния си живот.

Риби – Ще може да се насладите на спокойно и надеждно общуване с любимия ви човек. За тези, които са все още сами, животът ще донесе шанс за ново запознанство или подновяване на отношения, които са били прекъснати.