Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес сте фатално секси в очите на другите

Овен – Ако искате да се сближите с любимия човек, изслушайте го и го оставете да говори за чувствата си. Ако сте необвързани, мощният сексуален магнетизъм, с който в момента сте благословени, ще ви направи център на внимание.

Телец – Ако имате връзка, предстои романтична вечер с половинката ви. Уговорете се да направите нещо с любимия човек, което едновременно ще ви отпусне и съживи! Но не забравяйте да оставите ежедневните си грижи пред вратата към спалнята! Не се притеснявайте и бъдете щастливи, както се казва.

Близнаци – В любовния ви живот нещата се движат плавно и спокойно. Би било добра идея да се възползвате максимално от тази благоприятна енергия и да поговорите добре с партньора си. Не се страхувайте да му кажете за какво се притеснявате.

Рак – Хубав ден за любовните отношения. Ако сте необвързани, значи е време да вземете ситуацията в свои ръце. Отделете малко време и внимание на себе си и прегледайте и преосмислете всичко, което се случва в живота ви.



Лъв – По време на работа се старайте да не вземате прибързани решения относно споразумения, които изискват допълнително обмисляне, и не забравяйте да планирате внимателно следващите си стъпки.

Дева – Звездите внасят много новини и събития в живота ви днес. Настроението ви е много добро като цяло и се чувствате доста щастливи и доволни. Всичко върви добре в любовния ви живот. Вашият партньор е до вас, щедро ви предлага своята подкрепа и се грижи за всички ваши нужди.

Везни – Независимо дали сте свободни, или обвързани, използвайте тази възможност, която ви предлагат звездите днес и тяхното положително влияние. Забавлявайте се възможно най-добре с партньора си или се насладете на флирт, или два, ако в момента не сте обвързани.

Скорпион – Днес се чувствате толкова секси от това, че всички погледи са насочени към вас! Независимо дали сте свободни, или обвързани, просто трябва да се възползвате максимално от прекрасните звезди и да се насладите на романтична вечер с партньора си, или да се впуснете в нова и страстна любовна връзка с един от многото ви почитатели!



Стрелец – Ще трябва да работите усилено, за да постигнете целите си в кариерата днес. Но бъдете сигурни, че имате всичко необходимо, за да успеете и да преодолеете всяко препятствие по пътя си.

Козирог – Трябва да се научите да обръщате внимание само на важното и да не губите времето и енергията си с незначителни подробности. Това е идеалният ден за среща или романтична вечер с партньора ви, изпълнена с любов и топлина.

Водолей – Плановете ви за кариера се разгръщат добре и няма причина да се стресирате поради незначителни пречки или закъснения, които могат да се появят. Избягвайте нестабилното и безотговорно поведение, придържайте се към принципите си и ще видите, че всичко ще се получи добре.

Риби – В любовния си живот най-накрая имате шанс да проведете важен разговор с партньора си. Можете да поставите картите си на масата и да говорите за всички онези неща, които тормозят съзнанието и които ви безпокоят.