Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес сте неустоими. Скорпиони, не бързайте да правите планове

Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, общуване с близки. Не е желателно да се започват големи дела - може да не ви достигне енергия, за да ги завършите.

Овен – Днес ще бъдете просто неустоими и на другите ще им е трудно да ви откажат нещо. Добро време за провеждане на романтична среща, ще се почувствате по-сигурни в себе си от всякога. Използвайте днешният ден заслужено да се отпуснете.

Телец – Управлявайте съдбата си и работете върху целите, които сте си поставили. Не се притеснявайте за дребните неща. Ако следвате сърцето си, то ще ви отведе там, където трябва да бъдете. Отговорът, който търсите, е съвсем близо.

Близнаци – Мнозина от вас ще бъдат мотивирани да изпълнят всички поставени задачи успешно. В ума ви се въртят натрапчиво едни и същи мисли. Освен възможността за небрежен флирт, няма за съжаление индикации за значими промени в любовен план.



Рак – Очаква ви един стандартен (работен) ден и рутинно изпълнение на текущите задължения. Докато вие се надявате нещата да станат малко по-сериозни, вашият партньор може да се нуждае от малко повече свобода във връзката.

Лъв – Днес сте изпълнени с позитивна енергия, която ви подтиква към действие. Вероятно ще искате да прекарате целия ден навън, в търсене на емоции. Има обаче задължения, свързани с дома ви, които се нуждаят от изпълнение.


Дева – Ако имате връзка, нужно е да обърнете повече внимание на укрепването и хармонизирането на отношенията. Атмосферата може да е малко напрегната, така че избягвайте споровете и направете нещо, което ви отпуска. Откажете се от всякакви изяснявания.

Везни
– Често вашата срамежливост не ви позволява да осъзнаете колко струвате, но животът ще ви предложи възможности, които сте заслужили със смирението си. Плановете ви ще се окажат според очакванията и ще започнете да гледате на всичко с повече оптимизъм.

Скорпион – Не бързайте да правите планове, защото са възможни непредвидени събития и няма да можете да направите нищо, за да ги избегнете. Ако имате партньор до себе си, бъдете много внимателни, тъй като може да възникнат разногласия поради чужда намеса.



Стрелец – Амбициозните планове, които кроите за бъдещето, се нуждаят да обърнете внимание на някои практични моменти, като финанси. Ако наистина искате да приложите идеите си в действие, трябва да бъдете малко по-сериозни.

Козирог – Необходимо е да бъдете доста търпеливи днес, особено ако се налага да повторите някои действия. Покажете на своята половинка, че ви е грижа. Изненадайте с малко подаръче. Отпуснете се и се наслаждавайте на хубавите мигове.

Водолей –Необходимо е да се премахне всичко, което ви пречи да продължите напред, за да се насладите на това, което животът може да ви предложи. Но също така трябва да бъдете много внимателни, защото можете да станете обект на завист на някой, когото смятате за близък приятел.

Риби – Старайте се да не ви стане навик да отлагате задълженията си. Не е изключено да се появят неразбирателства и разногласия с човек, който означава нещо повече за вас, най-вероятно това е член на семейството или близък приятел.