Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес сте самото съвършенство!

Овен – Днес сте самото съвършенство! Това го доказва отражението ви в огледалото, възхитените погледи на хората около вас и разбира се комплиментите на любимия човек. Лилавото ще ви носи късмет в този ден. Изпълнение на важни задачи - между 10:30 и 11:30 ч.

Телец – Дошло е времето да се въведе малко ред в живота ви - да се сортират нещата на работната маса, да се организира общо почистване на дома и най-важното, да се поставят в ред мисли, планове, идеи. Преди да вземете решение, преценете всички плюсове и минуси. Благоприятни часове между 12:00 и 13:00 часа (за предприемане на нова задача) и 18:00 и 19:30ч. Черното е цветът ви днес.

Близнаци – Днешният ден е благоприятен за активни действия, но трябва да са много добре обмислени. Постарайте се да не пропускате добрите възможности, които се откриват пред вас. Днес е важно всичко да правите точно навреме. Носенето на черен цвят ще ви донесе късмет. Благоприятни часове са от 13:00 до 14:00ч и от 19:00 до 21:00ч.

Рак – Изглежда, че някой възнамерява да се възползва от вашата доброта и порядъчност. Не бъдете толкова наивни, не позволявайте да бъдете манипулирани - в противен случай ще попаднете в капана на неетични хора. Всичко важно трябва да бъде насрочено между 08:00 и 09:00 часа, както и между 13:50 и 14:50ч тъй като тези часове са благоприятни за вас. Носенето на зелено ще ви донесе късмет днес.

Лъв –Днес ще покажете голямо сърце. Благоприятни часове между 11:00 и 13:00ч (за ново начало) и между 16:00 и 18:00ч. Носенето на бяло ще ви даде увереност за справяне с всички проблеми, с които се сблъсквате в този ден.

Дева – Днес ще ви върви невероятно. Всички врати са отворени пред вас, трябва само да поискате и успехът ви е гарантиран. Тъй като вие самите сте толкова надеждни, бихте искали другите да бъдат също толкова отговорни. Благоприятни часове са от 13:00 до 14:00ч и от 19:00 до 21:00ч. Синият цвят ще ви носи щастие в този ден.

Везни – Днес очарованието ви е на висота и можете да сразите и най-непрестъпното сърце. Благоприятно е за приятелски и романтични срещи. Посещавайте обществени места, разхождайте се по магазините и си купете нещо, което ще ви зарадва. Благоприятни часове от 12:00 до 13:00ч и от 18:00 до 19:30ч. Маслинено зеленото ще ви носи късмет в този ден.

Скорпион –Вие сте толкова магнетични, че другите започват да ви ревнуват. Някой даже може да се заяде с вас за нещо глупаво. Не съжалявайте за пропуснатите възможности. Гледайте напред. Носете нещо в зелено, за да привлечете късмета. От 16:00 до 17:00 часа е вашето щастливо време.

Стрелец - Днес не бъдете пасивни, денят не трябва да се проспива. Някои ще прекарат хубави моменти с приятен за вас човек. Ако имате нещо важно, планирайте го между 10:00 ч. и 11:00 ч. за по-добри резултати. Белият цвят ще ви предаде положителни вибрации.

Козирог - Ще се опитате да излезете извън рамките на установените правила. Във вас започва да назрява вътрешен бунт против някои наложени ви такива. Някой ще натисне грешния бутон у вас и ще предизвика справедливия ви гняв. Носенето на всякакъв нюанс на синьото ще ви помогне да привлечете много положителна енергия през целия ден. Времето между 09:00 и 10:00 часа ще е късметлийско за вас.

Водолей - Препоръчително е да сте по-скромни в желанията си иначе разочарованията са неизбежни. Вашите преценки ще се отличават с яснота, критиката ви ще бъде балансирана. Благоприятните часове за вас този ден са между 14:30 часа и 15:30 часа. Сивият цвят ще се окаже щастлив днес.

Риби - Оставете емоциите настрана или по-добре ги контролирайте, тогава всички текущи проблеми ще бъдат лесно решени. Семейните въпроси ще бъдат в центъра на вниманието ви. Носете нещо оранжево за положителни вибрации днес и планирайте важна работа между 15:20 и 16:20 часа за добри резултати.