Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес вашият чар ще отваря всички врати

Овен – Вашият чар ще ви отворя всички врати и ако успеете да контролирате нетърпението, ще имате още по-голям успех. Някои неочаквани събития ще възникнат на пътя ви, но вие знаете как да ги превърнете в предимство.

Телец - Нуждаете се от уединение и спокойствие, избягвайте приятелството, което ви изсмуква. Ще получите (или ще ви хрумне) добра идея за професионалната област. Ще подобрите качеството на любовта си, но не вземайте дългосрочни решения.

Близнаци –През целия ден ще имате добра мотивация за работа и никой няма да устои на ентусиазма ви. Усещането за умора обаче ще ви напомни, че понякога се нуждаете от спокоен следобед без никакви действия.

Рак –Вие сте романтични и мечтателни, настроени да възприемате красотата във всички нейни проявления. С любимите хора вие сте нежни и грижовни, искрено изразяващи своята привързаност.

Лъв- Днес планетарните влияния са противоречиви, което може да усложни обстановката. Възможни са неочаквани пречки, но не насилвайте събитията. Общуването с любимия човек ще ви донесе приятни мигове през втората половина на деня.

Дева - Старайте се да бъдете внимателни, в противен случай няма да избегнете неприятности. Не е необходимо да демонстрирате професионализма си днес или да доказвате незаменимостта си на никого.

Везни - Вие сте преизпълнени с творческа енергия и желание за действие. Звездите ви съветват да отделите време за реализиране на най-смелите си идеи. Покажете на хората своята вътрешна светлина, отворете сърцето си и ще получите многократно повече внимание и доброта в отговор.

Скорпион - Не се впускайте в напрегнати дискусии, защото имате по-важни неща. Звездите ви съветват да си направите подарък – украшение, дреха или нещо мило за душата. Това ще бъде достоен израз на вашето чувство за самоуважение и любов към себе си.

Стрелец - Ако има напрежение в отношенията ви с партньора ви, отидете на място, където можете да срещнете много хора (социално събитие, изложба, кино, стадион). Атмосферата на оживление ще ви помогне да намерите общ език и да възвърнете хармонията в отношенията си.

Козирог – Ако почувствате, че тялото ви изпраща сигнали, означава, че трябва да промените начина си на живот - послушайте го. В семейството бъдете любезни и внимателни, сега се нуждаете от подкрепата на вашите близки.

Водолей – Необходимо е малко повече усилия в професионалната област, за да се получи положителен резултат от работата. Всичко, което сте решили е най-доброто в момента и няма причина да се притеснявате. Що се отнася до любовта и романтиката, вкарайте малко разнообразие в личния си живот.

Риби –Днес вие сте подложени на изкушението да купувате разни неща и да правите неразумни разходи. Възможно е романтичните ви стремежи да бъдат изтълкувани погрешно. Ето защо, изразяването на емоциите ви малко по-умерено ще бъде най-добрият вариант.