Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ви е време за любов!

Овен – Благоприятен ден за общуване с партньори и решаване на лични проблеми. Физическата активност ще ви се отрази добре. Има вероятност да получите приятни новини. Някои ще постигнат успех в любовта. Хубаво е да пътувате.

Телец – Денят е благоприятен, но повече за мъжете, отколкото за жените. Ще бъдат успешни срещите, преговорите, пътуванията, контактите. Честолюбието или фалшивата скромност няма да ви позволят да покажете дълбочината на чувствата си или сериозността на намеренията си.

Близнаци –Бизнес делата ще се развиват успешно и ще донесат желаните резултати. На мнозина ще им хрумнат нови идеи, които ще помогнат за намирането на нови източници на доходи. Има вероятност на хоризонта да се появи някой предишен фен.

Рак –Необходимо е да се посвети един ден на решаването на материалните проблеми и всичко, свързано с личното благополучие. Вашата външна суровост може да попречи на хармонията в семейството. Избягвайте прекомерния тон при комуникацията с деца.

Лъв – Позитивната ви настройка ще ви помогне да се справите с всички поставени задачи дори да има затруднения. Добър ден за интимните ви отношения. Не забравяйте, че на прелюдията към секса е необходимо да отделите повече внимание, отколкото на самия акт.

Дева – Емоционалният подем и доброто настроение ще ви помогнат в общуването с близки, любими хора. Стремете се да прекарате деня в спокойна и непринудена обстановка или в приятна компания.

Везни – Денят носи както положителни, така и отрицателни тенденции. Мнозина ще получат знаци на внимание и ухажване от страна на противоположния пол. Романтичните срещи ще преминат прекрасно.

Скорпион – Бъдете внимателни, има опасност от нараняване. Мнозина са на прага на ново увлечение. Вашият неуловим чар и сексапил ще привличат интереса към вас от страна на противоположния пол.

Стрелец –Денят е свързан със самозащита и отстояване на принципите. В партньорските отношения (делови и лични) са възможни проблеми. Вашият разум ще ви помогне да избегнете неприятностите и противопоставянето на околния свят.

Козирог – На работното място има много дела, с които само вие можете да се справите. Вашата активност и деловитост ще бъдат забелязани от шефовете или бизнес партньорите. По-благоприятен е деня за родените през третата десетдневка на знака.

Водолей – Някои Водолеи са склонни към ексцентричност в днешния ден. В никакъв случай не участвайте в рисковани дела или хазарт. Не разчитайте на случаен късмет - само внимателно обмислените и претеглени действия ще донесат успех.

Риби – Луната в тригон към вашия знак ще ви осигури добро настроение и добър късмет в любовта (особено за родените през третата десетдневка). Грижете се за себе си, срещнете се с някого. Само да не се предприемат решения за проблемите на други хора.