Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, дойде и вашето време за любов!

Овен – Що се отнася до любовната връзка, ще бъдете миротворци и ще можете да превърнете в любов всичко, което се нуждае от подобрение в отношенията ви. Създайте оазис на спокойствие, близост и интимност за себе си и партньора си.

Телец – В любовният ви живот може да има турболенции, за което малко вина носите и вие. По някакъв начин искате да демонстрирате превъзходство или своето влияние над партньора си. Звездите обещават възможност за запознанство на свободните представители на знака.

Близнаци – Днес е добре да поставите семейството, дома, бита, близките на първо място. Необходимо да се даде ход на домашните преобразования. Някои представители на знака ги чакат много приятни изненади.

Рак – Активната почивка заедно с любимия човек или със семейството ще ви зареди с положителна енергия, а оптимистичното настроение ще се превърне в гаранция за добро самочувствие. Пътуване или разходка ще ви донесе много приятни емоции.

Лъв – Ако още не сте срещнали любовта, то предизвикайте съдбата сами. Флиртувайте с финес. По-често се усмихвайте на представителите на противоположния пол. Това ще помогне да ускорите приятното събитие.

Дева – Днес бъдете практични. Отървете се от ненужните неща, внесете чистота и ред в личното си пространство и във вашите дела. Добре е да се ръководите в днешния ден от принципа на здравия егоизъм и смело да поставите личните си нужди на първо място.

Везни – Вие вероятно ще търсите спокойствие, тишина, свобода, релаксация. Една кратка почивка за презареждане на батериите ви напълно ще съответства и на препоръките на лекаря ви. Погрижете се първо за себе си и едва тогава мислете за другите.

Скорпион – Време е да погледнете към бъдещето. В този случай е полезно да се обърне внимание на детайлите и фините, невидими нюанси, тъй като от тях ще се образува картината на вероятното развитие на събитията.

Стрелец – За повечето от вас денят ще има положителна окраска. Възможностите на свободните представители на знака за ново запознанство се увеличават поради личната привлекателност, но трябва да използвате и други инструменти, за да постигнете успех.

Козирог – Втората половина на деня е благоприятна за запознанства, както и за общуване с приятели и срещи в неформална обстановка. Възможно е да направите някои успешни покупки. Някои от вас ще намерят начин да угодят на близките си.

Водолей – Този ден помага на Водолея да проникне зад „кулисите” и да получи яснота по някои въпроси. Не отлагайте мерките, свързани с почистване, дребни ремонти и обновяване на дома. Може да ви примами нова перспектива или силно изкушение.

Риби – Самочувствието ви ще се влияе от начина ви на живот. Необходимо е да избягвате вълненията, напрежението и стресовите ситуации. Финала на деня зависи от това колко добре сте усвоили изкуството на баланса. Малцина само ще са щастливците днес, които ще имат съдбоносна среща.