Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, февруари ви носи флиртове, страст и главозамайващи успехи

Скъпи Овни, февруари ще бъде пълен с енергия за вас. Вашето ежедневие ще се характеризира с шум, турбуленция и динамика. Този месец е идеален за преследване на вашите цели. Всичко, което трябва да направите, е да съставите план за действие и да се придържате към него. Имате вътрешната сила да следвате своя собствен път и да преодолеете всяко препятствие, което го блокира. След средата на месеца темпото се забавя и вие ставате по-реалистични и практични, като се фокусирате върху финансовия си растеж. Не се страхувайте от промяната; знаете, че без нея няма еволюция.

Трябва да можете да разграничавате какво е добро от това, което не е добро за вас. Не се страхувайте, когато трябва да изберете най-доброто според вас. Трябва да играете правилно и да следвате правилата, за да сте в безопасност.

Планетата Марс ви прави нервни, неспокойни и разсеяни през февруари. Това от своя страна може да доведе до злополуки в дома или другаде. Възпалителните заболявания също могат да причинят проблеми.

Този месец ще донесе емоционална нестабилност във вашите взаимоотношения. Ако сте във връзка, бъдете готови да се сблъскате с експлозивна фаза на емоции и страсти. Настроението ви ще бъде нестабилно и променящо се. Вашият съпруг/а има нужда от вас да проявите разбиране. Само силните, съществени връзки в живота ще оцелеят без катаклизми. Планирайте романтика в брака си, която ще укрепи връзката ви.

Ако сте необвързани и търсите любов, вероятно ще срещнете човека, който желаете. Животът ви ще бъде пълен с флирт и преследване. Позволете си да плувате в морето от страсти и чувства. Помнете, че съмненията и задръжките няма да ви донесат нищо.