Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, готови сте да се борите. Риби, не бързайте

Това е благоприятен период за всякакви дейности: работа, почивка, комуникация, пътуване, грижа за тялото и косата.

Овен - Желанието ви за лидерство, лично признание на вашите усилия и абсолютен контрол върху собствените ви дела сега е много силно. Готови сте да се борите, ако е необходимо, за да продължите напред.

Телец - Може да се чувствате изтощени от някои обстоятелства или събития и да искате да сложите край на това, започвайки отначало, като организирате някои неща по-разумно сега. Освен това трябва да намерите свободно време за почивка и релакс, тъй като наистина имате нужда от това!

Близнаци - Самоусъвършенстването на всички нива е нещо, на което със сигурност не се противопоставяте и днес може да ви се предостави възможност (от която веднага ще се възползвате) да напреднете в някаква област.


Рак - Луната засилва нуждата ви от общуване, движение и контакти. Бъдете внимателни при шофиране и избягвайте клюките. Неразбирането в отношенията с партньора е поради различията в мненията, но винаги има начин да се съчетаят желанията и възможностите.

Лъв
– Силните емоции могат да увеличат раздразнителността ви и да създадат напрежение, така че трябва да бъдете внимателни и сдържани. Не позволявайте на никого да възпрепятства вашата воля и правото да правите емоционален избор.

Дева – Не е необходимо на всяка цена да се съгласявате с чуждо мнение, което не ви допада. Имате право на собствено и не позволявайте на никой да ви убеждава да правите нещо, което не ви харесва. Не се поддавайте на унинието.

Везни – С вроденото си чувство за хармония ще можете да развиете някои наистина креативни и необичайни идеи. Ако се чувствате малко изгубени, няма причина за паника. Помислете къде е истинският източник на вашето безпокойство.


Скорпион – Възможно е да изникнат неочаквани пречки, но лека полека ще успеете да разрешите това, което ви притеснява. Ако сте претърпели недоразумения, ревност или някакво объркване в любовния си живот, с Венера във вашия знак, всичко ще се хармонизира.

Стрелец – Ще имате възможност да правите промени или да вземате решения, които ще ви отворят нови пътища. Внимавайте да не стигате до крайни нагласи или да вземате прибързани решения. Днес е много важно да прекарвате време с приятели. Заслужавате да се забавлявате малко!


Козирог – Не се фокусирайте твърде много върху дребните неща, които единствено отнемат от енергията ви. В областта на любовта бъдете по-отворени за нови идеи. Може да се изкушите с някои покупки и да похарчите непредвидени средства.

Водолей – Трябва да бъдете малко по-реалистични. Прекаленият оптимизъм може да доведе до незрели решения. Имате много отговорности, така че организирайте работата си добре, за да ви остане лично време за себе си.

Риби – Не бързайте, ако трябва да вземете важно решение, защото може по-късно да съжалявате; само търпението ще ви помогне да получите това, което искате. Пазете се да стигате до крайности.