Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, контролирайте всичко, което правите

Овен – Ако не можете да останете у дома, трябва да сте подготвени за конфликти на работното място или другаде, които ще възникнат по почти по всяка причина. Контролирайте всичко, което правите, следете всяка своя дума. Не обиждайте другите, дори да го заслужават.

Телец – Днес избягвайте спорове и дискусии, не участвайте в клюки, не влизайте в конфликт. Ако чувствате, че не можете да сдържите раздразнителността, заемете се с физическа работа. Тя ще отнеме отрицателната енергия, ще помогне за облекчаване на емоционалния стрес.

Близнаци – За емоционалните и променливи Близнаци денят ще бъде истински тест за издръжливост. Не позволявайте на агресията да надделее над вас. Следете вашите думи и мисли. Дори ако някой ви обиди силно, не реагирайте. Като отговорите, само ще влошите нещата.



Рак –Може да срещнете агресия от страна на околните. Раздразнението и у вас ще се трупа поради всичко, което се случва. Помислете предварително какво ще правите в този ден и как ще можете да се предпазите от негативност.

Лъв – Опитайте да се съсредоточите върху обичайните задължения. Не се занимавайте с трудните неща, не започвайте нищо ново, избягвайте обяснения и сериозен разговор. Не планирайте сделки или срещи с делови партньори в този ден.

Дева – На работното място не водете излишни разговори и спорове с колеги или началството. Да се избягват днес клюките. Ако възникне конфликт, не вземайте страни, за да не станете виновни в последствие.



Везни – Днес избягвайте да се стремите към справедливост. Най-добре ще бъде да се предпазите максимално от общуването с външния свят, да вършите личните си дела. Не е изключено да изпитате физическа слабост.

Скорпион – С финансовите въпроси по-добре да не се занимавате. Отдайте се този ден на генерално почистване на дома или да започнете подготовка за дълго планираните ремонти. За да почистите енергийно дома, подредете нещата, отървете се от всичко старо и ненужно.

Стрелец – Някои може да ви провокира и трудно ще запазите хладнокръвие. Бъдете внимателни с парите. Съществува риск от сериозни загуби. Пазаруването няма да донесе удоволствие - придобитите артикули бързо ще се повредят.



Козирог – Днес избягвайте места, където има много хора. Бъдете предпазливи, защото съществува риск да загубите ценна вещ или да станете жертва на крадци и измамници. По отношение на здравето са възможни и неприятни изненади.

Водолей –Сериозни неприятности могат да възникнат на работното място. Не си струва да започвате нови проекти, да преговаряте, да сключвате сделки. Нежелателно е също да планирате пътуване за този ден.

Риби – Днес може да се чувствате малко напрегнати. Ако не можете да се отпуснете и да правите обичайните неща, тогава до обяд тези чувства ще се развият в раздразнителност, която може да избухне внезапно с непредвидими последици.