Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, не взимайте важни решения днес, Риби, планетите са на ваша страна

Днес трябва да сте нащрек. Собствените амбиции, прекомерната гордост и самоувереност може да се обърнат срещу вас и да доведат до бедствие. Много илюзии, измами, приключения, опасни изкушения ще кръжат над вас. Не се поддавайте на негативната енергия.

Овен – Оставили сте определени проблеми без внимание във връзката си и те са станали хронични. В резултат на това в момента може да се изправите пред неприятни развития в любовния си живот. Избягвайте да вземате важни решения.

Телец – Денят не е благоприятен за разговори с хората около вас. Те само биха могли да създадат напрежение и търкания между вас и другите. Вместо това опитайте да се дистанцирате. Не насилвайте нещата.

Близнаци – Би било по-добре да отложите всички важни решения за друг път. Вашите финанси също се нуждаят от внимателно отношение от ваша страна. Общувайте с хора, които наистина повдигат духа ви.



Рак – Направете всичко възможно, за да се справите с някои трудни ситуации с колеги и внимавайте, ако сключвате сделки днес. Грижете се за себе си и се отдайте на дейности, които ви правят щастливи.

Лъв – Трябва да бъдете по-внимателни в това как се справяте с работата си и особено когато става въпрос за решения около споразумения и сътрудничество, които засягат бъдещето ви. Ще трябва да се държите сдържано днес, ако искате да избегнете всякакви недоразумения.

Дева – Ако продължите по пътя, по който вървите, скоро ще постигнете всичко, което сте си поставили за цел и ще получите своите справедливи награди. Посветете малко повече от времето си на партньора си.

Везни – Опитайте се да запазите хладнокръвие, каквото и да се случи. Финансите ви изглеждат донякъде извън контрол. От вас зависи да предприемете стъпки и да възстановите реда, за да не се изгубите в лабиринт от дългове.



Скорпион – Бъдете реалисти и ще избегнете всяка грешка или объркване. Работата ви изглежда изисква цялата ви енергия и внимание днес. По пътя ви идват възможности, които ще ви позволят да докажете своята смелост

Стрелец – Оставете важните кариерни решения за друг път. Ако сте Стрелец във връзка, опитайте се да се доближите до партньора си, прекарайте няколко хубави моменти заедно и се обвържете по-тясно.

Козирог – С правилните действия ще можете да разрешите почти всеки проблем, който ви се изправи насреща. Не забравяйте, че спокойствието е най-важното нещо. Оставете разума да ви води, за да не си навлечете неприятности и по-късно да съжалявате.



Водолей – Работата ви е много натоварваща в момента. Но ако се концентрирате и запазите спокойствие, ще се справите блестящо. Опитайте се да избягвате вземането на важни решения за бъдещето.

Риби - Планетите са на ваша страна и скоро ще ви помогнат да видите по-ясно ситуацията си. Отделете време и направете някои планове за бъдещето. Опитайте се да се организирате и да се придържате към графика си.