Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, обърнете внимание на любимия. Телци, очаква ви романтична среща!

Овен – Звездите ви съветват да контролирате своите импулси и да бъдете много предпазливи, да действате в точното време, без да бързате. Луната е в партньорския ви дом, обърнете повече внимание на половинката си.

Телец – Вашият умерен и ведър характер ще бъде най-доброто предимство, ако се сблъскате с трудности да излезете победоносно от тях. Добро време да изгладите грубите ръбове с някой, когото обичате и сте се дистанцирали.

Близнаци – Ще се появят изкушения, възможни са неочаквани романтични срещи и дори любов от пръв поглед. Но човек не трябва да се увлича твърде много, чувствата могат да бъдат мимолетни.

Рак – С онази положителна астрална енергия, която получавате, е време да се насладите на живота и да изразите всичко от себе си. Меркурий минава през вашия знак и ще имате много ясни идеи, ще знаете как да преодолеете ограниченията си.


Лъв – Можете да имате нови преживявания, които, дори и да не са дълготрайни, ще изпълнят живота ви със страст. Венера активира любовния ви живот и ви помага да укрепите отношенията си.

Дева – Освободете се от съмненията, действайте решително и всичко ще бъде наред с вас. Най-важното е да се отпуснете и да останете в хармонично настроение. Свободните представители на знака ще привличат вниманието на противоположния пол.

Везни – Днес е по-добре да не се занимавате с домакински работи, тъй като това няма да донесе удовлетворение, а само ще доведе до загуба на сила и умора поради неуместно прекарано време, вместо да почивате.

Скорпион – Енергията и радостта от живота ви преизпълват дотолкова, че другите просто не могат да не го забележат! Използвайте шансовете, които съдбата ви поднася. Днес е подходящо за забавление и активна почивка.

Стрелец – Не е нужно да имате план за всичко. Извлечете максимума от деня. Семейството ще бъде източникът на радост за вас. В областта на любовта ще имате късмет. Време е да се насладите на малко хармония.

Козирог – Бихте искали да си починете и да се отпуснете, но това не е толкова възможно, защото ви чакат куп неща за вършене. Не прекалявайте с твърде много дейности и не правете всичко наведнъж. Не бъдете твърде взискателни и критични към любимия човек.

Водолей – Венера ви подканва да бъдете щедри и да се отдадете на другите, защото това е най-добрият начин да се чувствате добре в себе си. Със своите социални умения няма да ви е трудно да се свържете с нови хора, които дават много положително измерение на живота ви.

Риби – Можете да бъдете импулсивни и да вземате внезапни решения. Ще почувствате, че съществува космическа справедливост, която работи във ваша полза, и това, което не сте мислили, че може да се случи, ще се случи.