Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, очаква ви много романтичен ден

На този ден в света се появява много негативизъм, емоционалният фон е нестабилен, има голям риск от кавги и конфликти. Труден ден.

Овен – За мнозина днес въпросите за поддържане на имидж и грижа за репутацията може да излязат на преден план. Денят може да донесе свежи впечатления от интимен характер. Не са изключени мистериозни романтични ситуации и срещи.

Телец – Днес прагматизмът и романтиката хармонично съжителстват у вас. През първата половина на деня може да ви хрумнат интересни идеи и ако веднага започнете да ги прилагате, тогава до края на деня ще можете да получите желания резултат.

Близнаци – Не смесвайте работата и личните отношения - това може да повлияе негативно на резултатите от професионалната дейност. Пазете се от измама. В този ден едва ли ще бъдете сигурни в надеждното поведение на колеги и подчинени.



Рак – Ако продължите да затъвате в латентния си песимизъм, вие се насочвате направо към депресия. Натрупали сте толкова много въпроси и съмнения в себе си, че отговорите им точка по точка биха отнели твърде много време.

Лъв – Днес ще бъдете доволни от цялостната картина на деня, но малките неща могат да ви тормозят или нараняват. Вашият партньор ще се радва, ако наред с другите си достойнства демонстрирате реализъм, дружелюбност, стил и оригинален вкус.

Дева – В този ден лесно ще губите спокойствието си заради дреболии, може да не чуете разумните аргументи на другите и гласа на собствения си разум. Не давайте воля на негативните емоции, тъй като в комбинация със съществуващите разногласия те могат да създадат „експлозивна смес“, която е опасна за отношенията.

Везни – Не предизвиквайте разногласия у дома: в тези дни близките лесно губят равновесие и могат да избухнат заради всяка дреболия. Опасно е да ги провокирате. Не е ден за романтични срещи, възможни недоразумения.

Скорпион – Грешка или невярна информация може да доведе до неправилни действия. Не забравяйте да проверите всичко за точност. Може би успешно получаване на отдавна желани неща или закъснял, но приятен подарък.



Стрелец – Възможно е да получите някакви усложнения в работата. Днес звездите ви съветват да се откажете от ненужните пътувания и други ненужни дейности, да отложите всички начинания. Този ден води до объркване и задънена улица.

Козирог – За мнозина ще е трудно да овладеят емоциите си в този ден. Не е изключено състояние на повишена раздразнителност и конфликтност. Може би трябва да облекчите излишното напрежение в спалнята.

Водолей – Звездите ви насърчават да бъдете по-дипломатични. Много е важно да можете да се контролирате. Добре е да се насладите на нестандартен момент в личния си живот: той е уникален и може да не се повтори.

Риби – Днес живеете в настоящето, но част от душата ви е в бъдещето. Ако бъдещето все още е покрито с воал, не трябва да го повдигате преждевременно - в противен случай чарът на момента ще изчезне, а материалът отдолу може да е още „суров“.