Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, очакват ви приятни запознанства. Добри новини за Раците

Това е денят, в който в околния свят и в хората около нас виждаме отражението си. Това е предизвикателен ден, пълен с уроци и мъдрост. Приемете посланието на Вселената, за да разберете нещо важно за себе си.

Овен – По-добре да не планирате обсъждане на сериозни въпроси за вечерта: в този момент ще ви е по-трудно да намерите общ език. Днес не са изключени приятни запознанства или среща с интересни хора.

Телец – Можете да почувствате, че отчаяно се нуждаете от нещо днес, но въпреки това не сте сигурни какво точно е. Някой близък може да се опита да сложи липсващата парче пъзел на мястото си.

Близнаци – Началото на деня може да не е прекалено вдъхновяващо. Възможно е по това време някои стари проблеми да напомнят за себе си или да се появят нови. Но не се обезкуражавайте! Всичко ще се получи добре, ако не се оттеглите пред препятствията, не бързате за никъде и се опитате да завършите започнатото.

Рак – Като цяло денят е доста добър. Заемете се с важните задачи отрано, така че шансовете ви да ги свършите добре ще бъдат много по-големи. Възможни са неочаквани открития, включително важни и добри новини.



Лъв – Полезно е да се правят планове, да се обсъждат с тези, които могат да помогнат при изпълнението им. Не пречи да бъдете внимателни в професионален план. Денят определено не е подходящ за вземане на решения в движение, драстична промяна на плановете, без да се обмисли всичко внимателно.

Дева – Не е добър ден да правите дългосрочни планове. Не си струва да се отказвате от замисленото по-рано в името на нещо ново. Сега може да ви е трудно да оцените реалистично текущата ситуация.

Везни – За съжаление не винаги е възможно да се подредят нещата както искаме, но вие се справяте отлично с ежедневните дела, бързо решавате текущите проблеми. Започвате да усещате умората, починете си, направете нещо хубаво за себе си.

Скорпион – Денят се характеризира с нестабилен емоционален фон. Това е особено забележимо сутринта: настроението може да се промени поради всяка дреболия. Опитайте се да не приемате малките неща присърце.

Стрелец – Не се тревожете за дреболии. Денят върви добре за тези, които запазват спокойствие и не се поддават на провокации. Запомнете: ако днес възникнат проблеми, те далеч не са толкова сериозни, колкото изглеждат.

Козирог – Страхотен ден за общуване. Обсъждането на всякакви въпроси е лесно, можете да намерите правилните отговори на някои трудни въпроси. Влюбените представители на знака ги очакват приятни изненади, които повишават настроението.

Водолей – Може да е малко тежък ден. Обикновено внасяте хумор в житейските ситуации с лекота, така че опитайте да го направите и днес. Подбирайте внимателно думите си. Хората около вас, особено възрастните или висшестоящите, може да бъдат засегнати от небрежното ви изявление.

Риби – По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси: малко по-късно ще стане много по-лесно да намерите както правилния тон, така и правилните думи. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.