Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, очакват ви щастливи мигове в любовта

Овен – Вашата интуиция днес е на максимума, така че можете спокойно да разчитате на нея. Не пренебрегвайте вътрешният си глас, ако ви казва, че трябва да приемете конкретен проект или да не се доверявате на някого. Мъдростта идва под различни форми. В любовен план могат да се случат чудесни неща.

Телец – Вие сте това, което правите. Покажете на този свят най-истинската си добрина, помогнете на онези, които най-много се нуждаят от помощ и отворете сърцето си. Направете добро дело и Вселената ще ви върне двойно.

Близнаци – Вашата нужда от перфекционизъм може да ви донесе неприятности. Ще имате твърде много енергия и нищо няма да ви спре. Концентрацията няма да бъде днес силната ви страна, така че ще трябва да се потрудите повече, за да завършите работата.

Рак – Вашият работен график днес ще бъде изпълнен със задължения, ангажименти и срещи и ще се чувствате достатъчно енергични. Ще преминавате от действие към действие. Вие ще бъдете в центъра на вниманието, но ще имате потребност да избягате във всеки един момент.

Лъв – Днес се открояват добри възможности като например да създадете полезни контакти, затова обърнете голямо внимание на това. В някои моменти ще трябва да вземате бързи решения. Ще съумеете да превръщате всеки минус в плюс. Ще удържите някаква личностна победа.

Дева – Не е желателно да се обвързвате с финансови задължения, да правите големи покупки, особено ако не сте ги планирали предварително. Като цяло, решението на всички въпроси свързани с пари е по-добре да се отложи.

Везни – Вие ще бъдете в компанията на приятни хора и това ще ви повлияе положително. Можете да организирате малък домашен празник, да поканите гости. Но от посещение на развлекателни заведения и шумни места, по-добре е да се откажете.

Скорпион – Днес ще имате необходимост да посветите достатъчно време на мислите си и да решите каква ще бъде следващата ви стъпка. Помолете другите да не нарушават личното ви пространство.

Стрелец – Ще бъдете изпълнени с оптимизъм и ще имате повече мотивация за нещата, които правите. С доброто си настроение ще заразявате и околните. Ще имате съмнения относно някои аспекти на вашия любовен живот, но не правете крайни заключения, обсъдете заедно нещата.

Козирог – Не се занимавайте с нищо друго, освен с това, което вече сте планирали. Нужно е не само да покажете упоритост и решителност, но и да проявите мъдрост. Оценете работата си през последния период и проверете къде се нуждае от подобрение и къде има пробойна.

Водолей – Денят е подходящ за обсъждане на важни въпроси. Лесно ще намирате правилния тон. Спокойно защитавайте интересите си и не се поддавайте на провокации. Малко вероятно е някой да ви накара да загубите самообладание.

Риби – Едно е да искате промени и е съвсем различно да предприемете конкретни стъпки, за да ги осъществите. Не очаквайте да трансформирате живота си за един ден, ще се движите бавно, но сигурно. Най-важното нещо е да започнете от някъде.