Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, пазете личното си пространство. Стрелци, някой въздиша по вас

Емоционално нестабилен ден. Избягвайте импулсивните и необмислени действия. Възможни са конфликти, затова си осигурете физическа работа или освободете малко енергия във фитнеса. Въздържайте се от излишества и крайности. Контролирайте емоциите и желанията си.

Овен –
Звездите ви съветват да се дистанцирате от решаването на важни проблеми; пренасочете ги към друг ден. Всяко ваше действие трябва да бъде внимателно анализирано и обмислено. Не позволявайте да нарушават личното ви пространство.

Телец – Днес ще откриете възможности там, където другите не виждат. Ще бъдете малко по-сантиментални и уязвими, внимавайте с кого и колко сте близки, не споделяйте тайни. Може да откриете за някого, че не е това, за което го мислите.

Близнаци –
Хората около вас ще ценят мнението ви, ще се вслушват в приятелските ви съвети. Звездите ви съветват сега да се въздържате от спонтанни покупки, по-добре е да ги отложите за по-нататък за по-важни неща.

Рак – Денят ще е сложен за мнозина. Някои задачи може да се окажат доста трудни за изпълнение. Ще бъдете лесно раздразнителни и твърде категорични в разсъжденията си, което може да стане повод за спорове в общуването ви.



Лъв –
Денят носи нестабилност в отношенията. Не допускайте противоречията да доведат до сериозни проблеми. Преди да кажете или направите нещо, помислете как ще се възприемат думите и постъпките ви от вашите близки или партньора ви.

Дева – Запазете спокойствието, макар че няма да ви е лесно. Не позволявайте на емоциите да ви владеят. Ако се налага да вземете важно решение, ръководете се от логиката и здравия разум, не от интуицията и чувствата.

Везни – Днес е възможно да забележите, че изпълнявате задълженията си много по-бавно от обикновено и че мислите ви често прелитат от едно място до друго. Бъдете внимателни, всеки си има своите мързеливи дни.

Скорпион – Скрити емоции могат да изплуват на повърхността и тъй като ще бъдете по-чувствителни от обикновено, възможно е да приемете думите на някои хората по-навътре, да се ядосате за неща, които не бихте забелязали при други обстоятелства.

Стрелец – Сега укрепете позициите си. Ще ви отнеме още време, за да съберете цялата необходима информация. По-добре да не бързате да вземате важни решения. Ще бъдете обект на внимание от страна на противоположния пол.

Козирог – Днес не трябва да сте прекалено придирчиви нито към себе си, нито към околните. Никой не може да е съвършен. Освободете се от всички вътрешни ограничения, бариери и емоционални окови. В любовта ще бъдете спонтанни.

Водолей – Денят е труден и може да донесе семейни проблеми, разногласия с околните, както и да се появят съмнения, че сте избрали правилния път към целта. Трудностите обаче не са толкова значителни, колкото изглеждат на пръв поглед.

Риби – Отстъпете крачка назад, за да можете да видите пълната картина, ако искате да разрешите проблема си по-лесно. Не позволявайте да ви бъдат прехвърлени отговорностите на други хора и си гледайте само своите.