Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, планетите днес ви дават енергия! Стрелци, усмихвайте се на живота

Денят е енергичен и креативен. Той е благоприятен за талантливи хора. Днес те ще бъдат посетени от вдъхновение. Не е добре денят да прекарате сами. Трябва да намерите добра компания и приятни събеседници.

Овен
– Планетите днес ви дават енергията, с която бихте могли да постигнете целта си. Ако сте чакали благоприятен ден за това, той е пред вас. Сегашната позиция на звездите ви носи красиви и интензивни емоции в любовния ви живот. Ако сте свободни, има вероятност дългоочакваната ви мечта да се сбъдне.

Телец – Едно решение, което сте взели наскоро, трябва да бъде преразгледано. Желателни са малки промени, а не драстични. Освен това отделете време да се съсредоточите върху нещата, които ви интересуват.

Близнаци –Имайте самочувствие и не се страхувайте да приемете промените. Със сигурност не ви е приятно, защото старото и познатото винаги е по-лесно от новото и непознатото, но когато направите първата крачка, ще се почувствате като новородени.


Рак – Не вземайте драстични бизнес или делови решения, но ако търсите работа, сега е благоприятен момент. Не позволявайте на никого да се възползва от вас, дори когато става въпрос за близки хора.

Лъв
– Днес ще бъдете неудържими. Позицията на планетите ви дава сила във всяка ситуация, в която се намирате. Всичко ще върви гладко, въпреки че някой малък проблем около вас все пак може да ви смути.

Дева – Не се увличайте от емоционални състояния, които биха ви накарали да действате прибързано. Бъдете спокойни, помислете добре и след това действайте. Ще трябва да обърнете повече внимание на семейството си.

Везни – Опитайте се да си върнете оптимизма дори в ситуации, когато нещата не вървят според вашите идеи. Понякога не е лошо да бъдете търпеливи, дори когато всички признаци сочат, че трябва да се откажете. Днес може да бъдете приятно изненадани.


Скорпион – С мощната астрална енергия, която получавате, можете да се смятате за големи късметлии. Ако възникнат трудности, не се отказвайте, ще ги преодолеете. Ще срещнете много интересни хора, които оценят качествата ви.

Стрелец – Усмихвайте се на живота, защото Слънцето във вашия знак ви дава много положителна енергия и късметът ще бъде с вас за дълго време. Избягвайте напрежението, гледайте само напред, без да се обръщате назад.

Козирог – Предизвикателните аспекти показват, че ви очаква стрес, особено ако очаквате бързи резултати от всичко, което правите. Няма нужда да търпите екстремни и неприятни хора, ако не ви харесват.

Водолей
– Най-накрая ще вземете решение, което сте отлагали дълго време и отново ще поемете кормилото на живота си. Предстоят важни промени, които ще бъдат много положителни за вас. Приемете всичко, което съдбата ще ви донесе.

Риби – Ако трябва да взимате решения и не знаете какво да правите, слушайте сърцето си и не бързайте. Що се отнася до емоционалния живот, вие се опитвате да скриете собствената си несигурност от другите и всъщност ви измъчват много дилеми.