Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, помислете, преди да действате. Риби, отдайте се на почивка

Луната се движи на празен ход от 06:23 ч. сутринта до 05:34 ч. на 2 декември. Този период е неефективен за всякакви действия и начинания, покупки, преговори. Отървете се от ненужните неща в гардероба, от всичко, което ви пречи. Подходящ ден за почистване, измиване.

Овен – Не спорете за нищо, помислете, преди да действате. Прекалено сте уморени. Опитайте се да се отпуснете и да си починете. Ако искате да бъдете още по-добре, насладете се на масаж и вземете много топла и релаксираща вана.

Телец – Ден, в който ще сте емоционални и отворени за нови страсти. Ще се чувствате по-свободни и освободени от предразсъдъците. Не сдържайте чувствата и желанието си да се забавлявате. Ако имате други или интимни срещи, бъдете внимателни и не рискувайте в ситуации, за които може да съжалявате по-късно.

Близнаци – Много сложен ден в любовта. Очакват се спорове, разногласия. Опитайте се да бъдете по-силни и се въздържайте от всичко това заради връзката си. Избягвайте ненужните и импулсивни разходи, вашите финанси не го позволяват.

Рак – Приемете препятствията, с които ще се сблъскате днес, и не насилвайте ситуацията. Опитайте се да сведете до минимум нервността, за да не ставате податливи на яда, когато вземате решения. Не си струва да се впрягате за незначителни неща.


Лъв – Ще продължите с упоритата работа през деня, а много ангажименти и задачи ще бъдат изпълнени, макар и трудно. Въпреки че ви е натоварено, ще има ефективност в работата, правилни решения и добри резултати.

Дева – За тези, които ходят все още на работа, ще бъдете много активни, ще имате подкрепата на колегите си, но имайте предвид, че не всеки може да развива същото темпо и производителност като вас, опитайте се да бъдете толерантни.

Везни – Луната ще ви направи по-отворени за комуникация. Ако има конфликт във връзката ви, ще разберете, че това не е голяма криза, а по-скоро нещо моментно, където е необходим разговор, за да се разрешат проблемите между вас, но днес едва ли ще постигнете успех.

Скорпион – Има известно недоверие от ваша страна към партньора ви. Вероятно искате повече да общувате и да споделя повече неща с вас. Време е, когато трябва да имате малко търпение. Днес не е денят за разплитане на проблемите.

Стрелец – Трябва да имате повече търпение и да не упражнявате натиск, за да ускорите нещата. Събитията трябва да се случват стъпка по стъпка. Внимавайте да не пренебрегвате отговорностите си, завършете едно нещо и след това започнете другото.

Козирог – Тези дни ще получите нови предложения, но не е гарантирано, че всичко ще върви добре. Ако ви предложат нова работа, ще трябва да прецените добре какви са ползите и загубите, които това може да донесе, да поискате съвет от доверен приятел.

Водолей – Що се отнася до темата за здравето, основната грижа, която трябва да имате, е да запазите спокойствие и да намерите начини да се отпуснете. Ако нервите ви създават проблеми, това е подходящ момент за почивка и релакс.

Риби – Различните дейности ще ви накарат да осъзнаете, че се нуждаете от почивка и да се откъснете малко повече от проблемите и работата, търсете дейности за свободното време, които ви вдъхновяват и отпускат.