Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, посветете деня си на семейството

Овен – Днес е подходящ ден за посвещаване на времето на дома и семейството. Изненадайте любимите си хора, раздайте целувки и прегръдки, правете комплименти, шеги. На работното място е възможно да получите разочарование. Спонтанни контакти ще донесат полезна информация за вас.

Телец – Не вземайте важни решения в днешния ден (или поне до 16:30ч), най-вероятно ще бъдат погрешни. Не е подходящо за преговори и договори. В отношенията са възможни недоразумения – трябва да бъдете по-внимателни към нуждите и желанията на другите.

Близнаци – Когато уточните какви са вашите приоритети, несъмнено ще вземете правилните решения. Вие копнеете за интелектуални предизвикателства и вероятно ще започнете проект, който изисква мислене и творческа работа.

Рак – Днес хората ще се държат странно, така че ще ви е трудно да предвидите техните действия. Може да се почувствате отхвърлени или пренебрегнати от някого, да получите отказ от човек, който досега не го е правил.

Лъв – На този ден ще имате добра възможност още веднъж да покажете своята ерудиция и чувство за хумор - това ще разведри обстановката и ще внесе разнообразие в обичайния ход на работния процес. В любовта помислете два пъти, преди да дадете обещание.

Дева – Подгответе се за непредвидими събития. Този ден ще ви тласне в един вълнуващ свят, където нищо няма да бъде по начина, по който си представяте. Не се борете с вятърни мелници до 16:30ч. Само ще похабите нерви.

Везни – Не очаквайте хората винаги да ви обсипват с комплименти, целувки и аплодисменти. Понякога трябва да сте готови да получите критики, забележки и съвети, като това не означава, че сте лош човек.

Скорпион – Лесно ще бъдете податливи на провокации. Понякога ще говорите под въздействието на емоциите и ще правите това, за което по-късно ще съжалявате. По-добре е да не се дават прибързани обещания, после едва ли можете и ще искате да ги удържите.

Стрелец – Този ден ще увеличи вашата сериозност и чувство за отговорност във всяка сфера на живота. Не се страхувайте от предизвикателствата, защото ще имате нужната сила да се справите с тях. Винаги подкрепяйте думите си с дела. В противен случай те няма да имат смисъл.

Козирог – Днес ще откриете, че има човек, който ви пази гърба, без да демонстрира това. Тази информация не само ще ви направи щастливи, но и ще повиши самочувствието ви. Не е подходящо за важни покупки и инвестиции.

Водолей – Ако посещението на лекар е планирано за днес, то бъдете внимателни или отложите посещението - има голяма вероятност да се постави грешна диагноза или да се предпишат грешните лекарства.

Риби – Излезте от розовия балон, в който сте влезли! Днес трябва да се изправите пред реалността и да спрете да летите в облаците. Хората не са съвършени, както и вие, колкото по-скоро се изправите пред тази истина, толкова по-добре.