Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, проявете повече толерантност към околните. Стрелци, днес сте особено магнетични!

Времето е благоприятно, но всичко е относително. Положителните събития ще се случат в живота само на онези, които се отнасят благородно към околните, включително към хората с увреждания и бедните. В никакъв случай не трябва да обиждате и да се подигравате на слабите - Вселената ще накаже според заслуженото.

Овен – Бъдете търпеливи и толерантни към хората, с които имате връзка или общувате, и се опитайте да не вземате страна в определени ситуации. По време на работа е важно да бъдете внимателни, когато взимате бързи решения, помислете добре, преди да предприемете действия.

Телец – Напредвайте с вяра и спокойствие пред препятствията, само тогава те ще изчезнат. Вероятно няма да имате проблеми с поемането на каквато и да е инициатива и ако искате да промените рутината си, моментът е подходящ за това.

Близнаци – Пестете енергията си за най-важното, не се хабете за глупости и избягвайте да споделяте тревогите си при тези, които нямат нищо общо с вашите проблеми. Бързият ум ви прави отлични стратези.

Рак – Днес Раците ще се чувстват малко самотни и изолирани. Изглежда никой не споделя начина ви на мислене за нещо, така че ще бъдете изненадани от реакцията на хората към вашите планове. Най-добре е да не споделяте мислите си с никого засега.



Лъв – Канализирайте мислите си, за да привличате положителни неща, не слушайте клюки и не влизайте в конфликтни ситуации. Трябва да вложите повече чувствителност и страст в отношението си към любимия човек, с това отношенията ви ще се подобрят.

Дева – За мнозина денят е благоприятен по отношение на любовта, която ще усетите преди всичко чрез повишеното внимание на партньора си и по-големия брой комплименти от представители на другия пол.

Везни – Днес има опасност да направите големи разходи. Просто не можете да устоите на витрините и магазините, покрай които минавате, така че ще се опитате да се зарадвате с някое малко нещо.

Скорпион – Може да се изгубите в собствения си песимизъм. Изведнъж ви се струва, че чашата е полупразна. Само вие имате способността да излезете от това настроение със същата скорост, с която сте се вкарали.

Стрелец – Магнетични и огнени, вие добавяте интензивност и навлизате дълбоко във всичко, което правите. Запазете фокуса и решителността си върху целите си и се стремете да постигнете това, което искате. Не се отказвайте от някои проекти, които имате предвид, просто изчакайте идеалния момент, за да ги приложите на практика.

Козирог – Не бива да надценявате силите и възможностите си, дори ако сте напълно уверени в тях. Може да не успеете да се справите с отговорностите си, ако сте прекалено самоуверени. Хората очакват от вас добри дела и мъдри съвети!

Водолей – Не се изолирайте от останалия свят. Може да не ви се разговаря с други хора, но около вас има такива, които си заслужават отделеното време. Не бъдете оскъдни на чувства и ще срещнете разбирането, от което се нуждаете.

Риби – Чувствителността ще ви направи лесно уязвими. Това е един от онези дни, когато трябва да поставите щит пред сърцето си и да допускате само онези, които са доказали своята лоялност към вас.