Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, ще бъдете неотразими в любовта. Лъвове, ще получите това, което искате

Бъдете предпазливи и внимателни – денят е пълен с измами и манипулации.

Овен – Добрите аспекти на Марс ви дават енергия да действате твърдо и решенията, които взимате, са благоприятни за вас. В любовта ще бъдете неотразими и ще изживеете моменти на страст с партньора си.

Телец – Добрите аспекти, които получавате от Венера, благоприятстват любовта и живота ви като цяло. Упорствайте, ако имате предвид проект, защото ще намерите подкрепата, от която се нуждаете, за да го стартирате.

Близнаци – Вашето положително отношение и желанието ви всичко да върви гладко ще бъдат най-добрите ви активи, за да получите това, което искате. Звездите ви канят да се насладите на малките неща, за да сте щастливи.

Рак – Вашата свръхчувствителност в определена ситуация ще ви накара да вземете прибързано решение, въпреки че не виждате ясно истината. Склонни сте да правите заключения, без да имате всички факти. Понякога имате лоши очаквания и се разстройвате. Не се тревожете за неща, които не знаете.

Лъв –
Ще имате възможности да получите това, което искате, и дори да възникнат пречки, няма да се откажете и ще продължите да се опитвате, докато не го постигнете. Няма да ви липсва стремеж или сила, за да се справите с всяко предизвикателство, което възниква.

Дева – Може да ви е трудно да вземете решение, от което знаете, че имате нужда. Опитайте се да постигнете баланс между това, което ви дава сигурност и промените, от които се нуждаете в живота си, за да се чувствате добре.

Везни – Отпуснете се и приемете, че понякога животът не е хармоничен и без стрес, защото ще ви бъде много по-лесно да издържите внезапни емоционални турбуленции. Отнасяйте се към тялото си с уважението и достойнството, което заслужава.

Скорпион – Ако днес нямате какво да кажете нещо хубаво и положително, по-добре е да не казвате нищо. Дръжте си устата затворена и това ще бъде прекрасен ден. Не се чувствайте като единствените, които трябва да развеселяват всички.

Стрелец – Днес ще трябва да използвате чувството си за хумор и чар, за да успокоите напрежението около една ситуация. Може да се чувствате неудобно поради някои препятствия. Ще има промени, изненади и необичайни ситуации, но всичко ще бъде много вълнуващо.

Козирог – Доверете се на аналитичните си умения по време на работа. На работното място можете да очаквате взаимна подкрепа от колегите. Флиртът често ще бъде вашето оръжие, за да получите това, което искате.

Водолей – Вашият непобедим дух ще бъде повече от добре дошъл по време на всякакви проблеми. Опитайте се да успокоите напрежението, без да се намесвате твърде много. Вашата мотивация и вътрешната ви радост ще бъдат толкова големи в този ден, че хората ще ви последват.

Риби – В днешният ден можете да бъдете малко разсеяни, въпреки че сте в добро настроение. В любовната сфера трудно ще контролирате чувствителността си. Анализирайте живота си и пребройте своите благословии.