Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, ще усетите внезапна романтична страст

Овен – Може да имате усещането, че си губите напразно времето, опитвайки се да направите и невъзможното. Вътрешният глас обаче ви подсказва, че скоро ще получите страхотен резултат. Може да ви връхлети внезапна романтична страст.

Телец – Не се занимавайте с нищо друго, освен с това, което вече сте планирали. Нужно е не само да проявите упоритост и решителност, но и мъдрост и самообладание. Възможно е да изпаднете в минути на слабост и да извършите нещо, за което по-късно да съжалявате.

Близнаци – Не може да чакате да ви се получат нещата, без да правите нищо. Възможно е да трябва да направите избор, който ще е много важен. В личен план могат да настъпят незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Рак – Въображението ви поражда смели идеи, имате желание да излезете от зоната си на комфорт и да промените живота си. Но всъщност не сте готови да пожертвате стабилността си и да се потопите в несигурност. Вместо да правите фундаментални промени, по-добре е да обмислите по-приемливи варианти.



Лъв – Днес ще изпитате морално удовлетворение от нещо и душевен подем. В същото време ще трябва да бъдете търпеливи. Важен въпрос ще остане отворен и решението му няма да зависи от вас. Някои са склонни да експериментират в любовта, което ще освежи отношенията ви и ще доведе до нови преживявания.

Дева – Не витайте в облаците, а подхождайте към делата по-практично. По отношение на любовта се разширяват възможностите. Планетарните енергии са благоприятни и може да ви се усмихне късметът и да ви изпрати романтична среща.



Везни – Възможно е да възникне конфликт, поводът за който ще е незначителен. Необходимо е да знаете границата, която не трябва да прекрачвате. Постарайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл.

Скорпион – Космическите енергии на този ден възбуждат сетивата ви. Откроявате се със своя силен индивидуализъм. Вие обичате да нарушавате правилата, искате да се откроявате сред другите и да вървите по свой собствен път.

Стрелец – Добър ден за планиране. Възможни са неочаквани подаръци или добри сделки. Няма да има проблеми в личните взаимоотношения. Не е изключена случайна среща с човек, на когото ще се зарадвате много.



Козирог – Днес нещо може да ви накара да се разбунтувате и настроението ви може да бъде твърде бунтарско. Пазете се да не произнасяте тежки и груби думи, защото могат да пострадат личните ви отношения.

Водолей – Един добър ден, който може да бъде за мнозина интересен и забавен, който ви позволява да дадете свобода на фантазията и да мечтаете за невъзможното. Възможни са приятни срещи. Те могат да бъдат делови или приятелски, но във всеки случай ще получите много положителни емоции.

Риби – Денят ви дава добри възможности. Днес звездите са на ваша страна, предлагайки ви да си позволите нещо, за което не сте се решавали преди. Въпреки това, не забравяйте трезво да оценявате възможните последствия.