Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, справяте се със задачите! Близнаци, дръжте се естествено

Важно е всеки да има самоконтрол и да не се поддава на провокации. Спокойното отношение към случващото се, дори известно безразличие ще помогне да се издържи на трудна ситуация.

Овен - Благодарение на натрупания опит ще съумеете да се справите със задачите, които ви очакват. Ще успеете да убедите другите в това, което искате. В личните си отношения тъпчете на едно място. Помислете как да разнообразите малко връзката си.

Телец - Може да ви се открият неочаквани възможности, които биха могли да подобрят положението ви. Възползвайте се, но бъдете предпазливи. Ако чувствате, че губите енергия, спрете за малко. Вероятно ви е необходима почивка и възстановяване на силите.

Близнаци - Днес собствените ви дела и желания ще бъдат на първо място в ума ви. Най-добре се въздържайте от поверителни разговори с другите, както и от излишна показност на добрина. Най-добрият начин е да се държите естествено.


Рак - Днес ще почувствате, че сте станали по-чувствителни и по-раними, затова не е изключено да изпадате в крайности при изразяване на емоциите, които ще надделяват над здравия разум. Прибързани решения не бързайте да вземате.

Лъв - Още от самото начало денят може да се окаже напрегнат за мнозина. Трябва да запазвате хладнокръвие и спокойствие във всяка ситуация. Приведете мислите си в ред и се концентрирайте върху това, което имате да свършите.

Дева - Днес ще е добре да вложите повече разум в действията си. Не трябва да се отпускате прекомерно, точно обратното – стегнете се! Има голяма вероятност да се допуснат грешки, последиците, от които да засегнат не само вас, но и други хора.

Везни - Нужно е да запазите присъствие на духа във всяка неловка ситуация. По-здравословно за душевното ви равновесие ще е да не се намесвате по никакъв начин в разрешаване на чужди спорове, още повече, ако не ви засягат пряко.


Скорпион - Избягвайте да следвате инстинктите си днес. Пазете се от излишни разправии. Не позволявайте на вътрешната агресивност да излезе на повърхността. Не е най-подходящото време за изясняване на отношения и за уреждане на сметки.

Стрелец - Противоречив и труден ден. Звездите предупреждават за възможност да настъпят някакви промени. Семейните дела вървят добре, но никой не е имунизиран срещу недоразумения и днес те са напълно възможни.

Козирог - На мнозина работата и задълженията им идват в повече, чувствате се изморени и това ви изнервя допълнително. Бъдете внимателни с новите делови предложения, тъй като на по-късен етап ще се разбере, че не са чак толкова изгодни, колкото са изглеждали на пръв поглед.


Водолей - Днес не с всички хора ще намирате общ език и трудно ще постигате разбирателство. Не е подходящо да започвате нови действия, защото ще срещнете някои трудности и проблеми. Има опасност от инциденти – пазете се!

Риби - Днес е добре да сте по-сдържани и да не се поддавате на импулсивните си пориви. Няма да ви достига енергия и желание да довършите започнатото. Добре е да контролирате собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи.