Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, време е за почивка

Овен – Днес трябва да си спомните, че вие сте господар на живота си, затова се погрижете добре за себе си. Ако се чувствате по-слаби и отпаднали, тогава без никакви угризения останете да лежите по-дълго в леглото, вместо да жертвате самочувствието си, комфорта си заради каквото и да е.

Телец – Днес ще бъдете изключително оптимистично настроени и дори и най-мрачното събитие няма да може да ви извади от това състояние. Опитайте се да го предадете на любимия си човек, така че този свят поне за кратко да бъде оцветен във всички цветове на дъгата.

Близнаци – Успешен ден, ако решите да пристъпите към изпълнение на тези дела, от които очаквате благоприятно развитие. Неформалното общуване днес ще ви донесе много положителни емоции. Самочувствието ще е на ниво.

Рак – Сега можете да внесете в живота си нещо ново или да започнете проект, който ще ви улича за по-дълго време. Денят подхожда и за романтично запознанство, така че измислете начин да се възползвате. Семейните Раци ще изпитат безпокойство за някой от близките си.

Лъв – Благоприятно време за възстановяване на силите ви. Вместо да се захващате с многото домашна работа и задължения, повече време се старайте да почивате. Ограничете мазнините в диетата си, също и захарта. Ще се чувствате по-приятно и по-спокойно.

Дева – И да сте си поставили много задачи за свършване, ще успеете бързо и лесно да се справите. Организационните ви способности ще ви помогнат за това. Ако се намирате сред представители на противоположния пол, ще бъдете поласкани от специалното внимание към вас.

Везни – Ще бъдете енергични, ентусиазирани и решителни. Възможно е да възникнат спорове в семейството по битови или финансови въпроси. Няма смисъл да се заяждате и да си хабите нервите, нито да правите от мухата слон. Днес е ден за почивка и разпускане.

Скорпион – Не си усложнявайте живота сами. Гледайте по-философски на житейските проблеми, по-често се усмихвайте, радвайте се и на най-малките неща. Домашните задължения разпределете между членовете на семейството, за да свършите по-бързо и да ви остане свободно време за забавления.

Стрелец – Хармонично развитие на събитията. Каквото и да сте решили да правите, ще имате успех. Но помислете и за собственото си благополучие. Направете нещо и за себе си. Идете на фризьор, сауна, солариум, масаж, закрит плувен басейн.

Козирог – Благоприятните тенденции ще влияят хармонично върху личните взаимоотношения. Добре ще се разбирате с близките ви хора, ново запознанство лесно ще завържете, ако възникне такова желание. Енергийният ви потенциал е на висота, което прави силно излъчването ви и магнетизма ви.

Водолей – Изглежда, че добро настроение изобщо няма да ви липсва. Приятелите няма да ви оставят да скучаете и ще се стремят да ви измъкнат навън. Не се отказвайте, освен ако не се налага да се отдадете на дълга и възстановителна почивка.

Риби – През уикенда не се разсейвайте прекалено много с оферти за развлечение с приятели, защото и семейството, децата също се нуждаят от грижи. Благоприятно е за домашна дейност. На първо място е важно да поддържате психо-емоционалният баланс. За целта избягвайте натоварване, негативните емоции и стресовите ситуации.