Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овните днес ще бъдат непредсказуеми и импулсивни

Овен – Днес не се стремете към повишена активност в действията. Мотивацията в постъпките ви ще бъде според настроението. Може да се сблъскате с необясними действия от страна на партньора ви и това ще ви подразни и ще събуди вашата непредсказуемост и импулсивност.

Телец – Хората имат различни гледни точки и всички те могат да бъдат правилни. Не се гневете, ако нечие мнение се разминава с вашето. Повишената емоционалност може да затормози отношенията ви.

Близнаци – Някои от въпросите, които ви вълнуват, ще получат своето развитие. Бъдете предпазливи, тъй като поради лекомислие и неразумност рискувате да се заплетете в сложни ситуации. Забравени и потиснати чувства във вас могат да бъдат провокирани да се събудят отново.

Рак –
Възможно е да се сблъскате с някакви трудности. Отначало сякаш всичко ще ви се изплъзва от ръцете, но после нещата ще започнат да се нормализират. Избягвайте контакти с неприятни хора.


Лъв – По-добре е да отмените всички срещи. Вътре у вас всичко бушува и само при най-малкия натиск или провокация е достатъчно, за да пламне истински огън. Общуването с близките също може да донесе проблеми в този ден.

Дева – За възстановяването на вашия енергиен потенциал може да ви помогне спокойствието на домашната обстановка и интелектуалните занимания. Тревогите ви постепенно ще намалеят. Голяма е възможността обаче да сбъркате, ако вземате прибързани решения.

Везни – Днес може да изплуват натрапчиви мисли или страхове, свързани с бъдещето на отношенията ви. Отхвърлете страховете и ограниченията и не забравяйте, че сте в състояние да промените обстоятелствата във ваша полза.

Скорпион – Вероятно ще изпитате спад на жизнения тонус и вдъхновение, лесно ще се изнервяте. Поради емоциите трудно ще преценявате правилно обстановката. Някои ваши планове могат да пропаднат.


Стрелец – Днес има голяма вероятност да изпаднете в неловко положение пред някого. За предпочитане е да прекарате повече време в уединение. Енергията на деня е агресивна и вие сами постоянно ще изпитвате пристъпи на раздразнителност.

Козирог – Ако насилвате съдбата, някои обстоятелства могат да се обърнат срещу вас. Не пренебрегвайте желанията на близките си, бъдете внимателни към тях. Така и вие ще сте добре. Грижете се повече за себе си и здравето си.

Водолей – Луната не благоприятства нормалното протичане на деня. Не предприемайте никакви инициативи в нищо. Влиянията са дисхармонични за личните ви отношения. Добрият климат у дома зависи от вашата сдържаност и умението да се контролирате.

Риби – Луната ще ви кара лесно да се изнервяте от всякакви дреболии, да приемате навътре неща, на които не би трябвало да обръщате внимание. Постарайте се да възстановите душевното си равновесие и ще започнете да виждате всичко в по-благоприятна светлина.