Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овните постигат целите си, а козирозите са готови за любов!

Овен - Времето е благоприятно за всяка работа, която изисква внимателен и сериозен подход. Вие ще постигате целите си благодарение на своето търпение и креативност. Не позволявайте на околните да ви провокират към скандали.

Телец – Денят е добър за пътуване, пътуване, преместване на ново място. Занимавайте се с проектите си. Стари и недовършени дела могат да изплуват на повърхността. Избягвайте да влизате в дискусии с хора, което не харесвате. Отделете си вечерта, за да се посветите на своето хоби.

Близнаци – Още от сутринта ви очакват много дела, но времето е благоприятно за тяхното изпълнение. Не бързайте прекалено, отнемете малко газта от педала. Време е за по-спокойна работа. Не е особено благоприятен ден за любов и други междуличностни отношения. Вероятността от конфликти се увеличава.

Рак – Днес ще се стремите да бъдете сред най-първите и най-добрите, а тригонът на Луната ще улесни постигането на тази цел. Напълно е възможно да се влюбите в някого през днешния ден. Благоприятно е за любов и романтични срещи.

Лъв – Въпреки, че в този период се засилват мисловните ви способностите, от друга страна, нараства инерцията и тенденцията към мързел. Появява се желание за комфорт и уют, иска ви се да се отпуснете. Също така днес може да разчитате на интересни новини и срещи.

Дева – Вашата астрологична прогноза предсказва, че сутринта ще бъдете спокойни и мързеливи, но по-късно през деня ще се озовете в светлината на прожекторите. Всички препятствия ще успявате да преодолявате чрез личен чар. Усмихвайте се по-често!

Везни – Ден за интроспекция и самоанализ. Ако успеете да разберете грешките си и да се поучите от тях, тогава ще имате истинска възможност да укрепите позицията си в очите на околните. Много вероятно е да ви връхлети вълна от творческа енергия и активност. Днес ще ви съпътства късметът във всички области на живота и особено в любовта.

Скорпион – До обяд Лунната квадратура ще ви донесе повече отговорности. Някой ще ви потърси за съвет, помощ или за замяна. Следобеда напрежението ще започне да спада и ще можете да си отдъхнете от суетнята.

Стрелец – Времето подхожда за творческа и умствена дейност. Полезно е за колективна работа. През втората половина на деня може да започнат да възникват трудности, задръжки или забавяне пред действията ви.

Козирог – Благоприятно време за творчество, любов и духовно търсене. Всичко върви добре и за важните и не толкова важните неща. Ако ви се случат днес неблагоприятни събития, което само по себе си е малко вероятно, те ще бъдат краткотрайни и няма да доведат до особено осезаеми вреди.

Водолей – Имате много работа да вършите, така че е по-добре да не се разпилявате - хванете едно нещо и го направите качествено. Опитайте се да избегнете ненужни срещи и празни приказки. Желателно е да бъдете ненатрапчиви и скромни в очите на началството. Разчитайте на подкрепата на приятели.

Риби – Ден на равновесие, хармония с околния свят, справедливост. Добре е да укрепите социалната си позиция. Можете да използвате това време, за да купите красиви, надеждни неща за дългосрочна употреба, например мебели, телевизор и други.