Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овните са изправени пред избор. Раци, пазете се от ненужни хора

Овен – Вие сте изправени пред трудно решение. Съберете всички факти, с които разполагате днес, преди да кажете решаващата дума. Прибързаността може само да ви навреди. Ще научите нещо, но бъдете дискретни.

Телец – Възможно е да има някакви препятствия в работата, които да ви осуетят. Бъдете настойчиви и ще ги преодолеете. Не се колебайте да изразите мнението си и да предложите някои от идеите си.

Близнаци – Днес вашата интуиция и този дар от думи, които имате, ще бъдат вашите оръжия, за да постигнете целите, които сте си поставили и да получите подкрепа. Намерете време за себе си. В любовта ще бъдете щастливи.

Рак – Не пазете ненужни вещи и ненужни хора в живота си. Днес планетите ви насърчават да прекратите отношенията, които създават негативни чувства и да се отървете от неща, които просто заемат място. Качеството преди количеството.


Лъв – Ще имате астрална помощ, за да разширите хоризонтите си, да потърсите нови мотивации и ще можете да започнете нещо, което ви изпълва с ентусиазъм и внася нотка на цвят в живота ви. Опитайте се да омаловажите проблемите, които ви терзаят.

Дева – Използвайте този ден, за да видите голямата картина, без да навлизате в ненужни подробности. Ще имате способността да се издигнете над негативността на хората и ще бъдете оптимистът, на който всички се възхищават.

Везни – Важно е да запомните, че не носите отговорност за чуждото щастие. Ще се сблъскате с човек, който е в лоша ситуация и който е недоволен от собствения си живот. Предлагайте съвети и подкрепа, но не се впускайте в мисия да спасите някой, който не иска да бъде спасен.


Скорпион – Ще бъдете затрупани с отговорности, така че внимателно определяйте приоритетите си. Няма да имате много време на работа и ще трябва да действате бързо. Имате нужда от мир в любовта, но внимавайте как общувате с партньора си. Сложете край на недоразуменията навреме.

Стрелец –
Вероятно ще получите шанс да помогнете на друг човек с богатия си опит. Ваше голямо желание днес може да стане реалност. Радвайте се, но бъдете по-внимателни, когато сте в присъствието на хора, които нямат толкова късмет, колкото вашия.


Козирог – Днес ще изпъкнете като лидери на работното място. Ще можете да организирате всички, за да бъдете максимално ефективни. Една от вашите идеи ще бъде приета и реализирана. В любовта ви е нужна промяна.

Водолей – Днес спокойствието и диалогът ще бъдат най-добрите ви съюзници и с тази интелигентност, която имате, можете да постигнете много важни споразумения за бъдещето си. Бъдете внимателни, защото събуждате голяма страст у някого.

Риби – Днес е идеалният ден да поговорите с любимия човек по тези проблеми, които ви притесняват. Ако имате деца, може да имате разногласия относно възпитанието им. Вземете решения заедно и не забравяйте, че и двамата се стремите към една и съща цел.