Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овните ще възвърнат оптимизма си, Девите да не прибързват излишно

Спокоен, хармоничен и приятен ден. Вашата задача е да търсите и намерите хармония между духовната и материалната част от живота. Важно е да поддържате добро настроение.

Овен – Отново си възвръщате оптимизма, ентусиазма и ставате по-самоуверени. Не бързайте с крайните решения, които засягат важни въпроси и се нуждаят от повече време и внимателно обмисляне от ваша страна.

Телец – Правете бавни, но сигурни стъпки, за да можете да постигнете всичко, към което сте се устремили и да избегнете всякакви клопки по пътя. Отворете сърцето си за любовта, оставете да нахлуе малко свеж въздух!

Близнаци – Днес всичко в живота и работата ви върви добре. От вас зависи да поддържате това темпо. Имате шанс, ако искате да промените нещата в сферата на личните отношения. Бъдете умни и дипломатични във всяко свое действие.



Рак –Вие не обичате да отлагате нещата за по-късно, но днес ще трябва да се приспособите към настоящите обстоятелства и да коригирате плановете си, ако се наложи. Не се нервирайте излишно, просто се оставете на течението.

Лъв – Изпълнени сте с мечти и амбиции и ако изиграете правилно картите си, със сигурност ще успеете. Организирайте се добре и не поемайте нови отговорности, преди да сте изпълнили тези, което вече имате.

Дева – Днес е за предпочитане да не предприемате бързи действия, а да следвате предварителен план. Емоционалният фон на деня е нестабилен, има тенденция към лесна раздразнителност и нервност. Избягвайте острият език и не допускайте да бъдете въвлечени в конфликти.



Везни - Бъдете креативни и готови да приемете новото, което е на прага ви, колкото и необичайно да ви изглежда. Ако можете конструктивно да използвате планетарните енергии на този ден, ще можете да направите голяма крачка напред.

Скорпион - Не се чувствате мотивирани за работа, така че не се насилвайте днес. По-скоро ще сте разсеяни, затова най-добре отложете сложните задачи за утрешния ден. Стойте далеч от клюките, особено когато става въпрос за приятелите ви.

Стрелец - Може да имате междуличностни търкания. Опитайте се да оправите нещата, като говорите спокойно. Старайте се да бъдете търпеливи и дипломатични с близките си. Вместо да обвинявате, търсете решение, което да задоволява всички.



Козирог - На работното място нещата вървят гладко, но би било хубаво да подобрите още отношенията си с колегите си, за да можете да общувате и работите заедно по-добре. Вашата връзка се нуждае от коригиращи мерки и днес е подходящо време да започнете да оправяте нещата.

Водолей – Отнасяйте се с уважение към околните и не поставяйте личните си интереси пред тези на другите. Бъдете предпазливи и не давайте основание за клюки. В любовните отношения трябва да проявите оригиналност и креативност и тогава ще имате по-голям успех.

Риби - Денят е подходящ да се отпуснете. По-добре да отложите сериозните и важни въпроси за друг ден, ако е възможно. Опитайте се да не рискувате. Не е необходимо да слушате съветите на други хора, по-добре е да се доверите на собствената си интуиция.

Четете още: Те са под закрилата на тайнствени сили: Трите зодии, от които се е страхувала дори и Ванга