Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Паметен ден в любовта за Девите, изкушения за Рибите

Овен – Ако сте несемейни, звездите ви съветват да прекарвате колкото се може повече време на публично място, защото през този период има голям шанс да срещнете интересен събеседник. Възможности могат да се появят тук или там.

Телец – Включете се в семейните дела, обърнете внимание на близките. Благоприятно време за спонтанни пътувания със семейство или приятели на разходка. Можете да прекарате повече време с любимия човек.

Близнаци – Необходимо е да се решат натрупаните проблеми. Има толкова много от тях, които могат да доведат до необмислено вземане на решения, особено ако следвате пътя на емоциите. Днес е чудесен ден за активен отдих или разходка (пикник) на открито.

Рак – Звездите ви съветват да се дистанцирате от решаването на важни проблеми; пренасочете ги към друг ден. Близък приятел или роднина се нуждае от вашата помощ, но му е неудобно да каже това открито. Сещате ли се кой е?

Лъв –
Има вероятности в този ден да се наложи да решите проблемите на други хора. Свободното време е най-добре да прекарате със семейството си или с любимия човек в романтична обстановка.

Дева – Очаква ви ден, пълен с ярки и положителни емоции. Настроението ви се отразява на околните. По-добре превключете енергията си към любовните игри: има всички шансове да постигнете отлични резултати.

Везни – Оставете енергията на сърдечната чакра да се отвори и да потече свободно! Опитайте се да се отървете от негативните психични нагласи, които ви пречат да се развивате и да постигнете напредък. Идете на романтични или приятелски срещи.

Скорпион –
Трябва да сте гъвкави, да действате спокойно. Не позволявайте хоризонтите ви да се стесняват и се фокусирайте само върху една мисъл! Дръжте ума си отворен и възприемчив към идеите и мненията на други хора. Ако съдбата ви изпрати лимон, това означава, че трябва да направите лимонада от него!

Стрелец – Близките хора могат да ви провокират в конфликт, по-добре е просто да игнорирате подобни опити, за да не станете жертва на собствените си емоции. Прекарайте уикенда със семейството си, отидете до вилата или на разходка в парка, гората.

Козирог – Не се впускайте в делата на други хора, желанието ви да помогнете може да се възприеме с враждебност. Предвижда се спор с партньора, но е по вашите сили да избегнете това. Може да имате труден разговор, но се опитайте да не го превръщате в конфликт на висок тон.

Водолей – Вашата дипломация и способността да прощавате грешки могат да създадат благоприятни условия за укрепване на семейния комфорт или материалното благополучие. Не позволявайте на близки да се месят в отношенията ви.

Риби – Оптимизмът ще ви даде повече енергия, така че се отървете от лошите мисли. Ще изпаднете в изкушенията на любовта, така че постарайте се да помислите добре, преди да направите нещо.