Пазете се от злополуки през новата седмица. Усмихвайте се повече!

07 октомври 2019 | 08:22
6176
0
Снимки: Pixabay
0

Втората седмица от месеца ще бъде повлияна от квадратурата на Слънцето със Сатурн, Лунните възли и квадратурата на Юпитер с Нептун, която още е в сила. Трудно време както за личния живот, така и за бизнеса. Проблеми с авторитетни личности, на високи позиции. Въздържайте се от изясняване на отношенията с началници и влиятелни хора. Напрегнат период, свързан с повишен процент на аварии по време на ремонтни и строителни работи. Все още има тенденция за обилни валежи и проблеми с наводнения. По отношение на здравето не пренебрегвайте превантивните мерки за предотвратяване на обострянето на хроничните заболявания. Може да се предприемат действия за освобождаване от всичко, което е остаряло и не носи полза, спира развитието ви. Влиянието от всички посочени аспекти обхваща дните преди и след датата на аспекта.

На 7 октомври Меркурий в опозиция с Уран – Този аспект стимулира умствената дейност, но увеличава нервността и раздразнителността. Сега трябва да сте гъвкави, защото обстоятелствата може да изискват бърза реакция. Можете да очаквате трудности в общуването с колеги, партньори, роднини, приятели. Тези дни опасността от злополуки, наранявания поради небрежност при работа с електрически уреди се увеличава, така че бъдете внимателни.

На 8 октомври Венера преминава в знак Скорпион (до 2 ноември). Чувствата ще преобладават над разума.

На 12-13 октомври Венера в опозиция с Уран - стимулира желанието за промяна, носи трансформация. Нещо може да загуби значимост или да избледнее, да остане на заден план, а да се появи нещо ново. Емоциите ще пречат на обективността. Възникналите нови отношения няма да бъдат надеждни и трайни.

На 13 октомври Слънцето в секстил с Юпитер, което внася малко хармония в обстановката.

Луната през седмицата преминава през знаците Водолей, Риби, Овен.

Благоприятни дати за подстригване – 7 (до 16:16ч), 8 (след 16:52ч), 9, 10, 11 (до 18:00ч)

В периода, в който Луната се движи на празен ход, не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

07.10. 02:27 - 07.10. 06:43
08.10. 21:28 - 09.10. 19:06
11.10. 12:56 - 12.10. 07:47

Овен – Вселената се опитва да ви предаде важна информация, която да ви изведе от задънената улица, така че внимавайте за всичко необичайно. Търсете знаци (подсказване) около себе си. В областта на финансите и бизнеса, трябва да бъдете много внимателни тази седмица. Реализирането на плановете ви ще бъде бавно и понякога ще трябва да направите крачка назад, за да коригирате нещо, но най-важното е, че вашият успех ще бъде постигнат. Трябва да сте много предпазливи и внимателни с вашите коментари, защото те могат да се обърнат срещу вас. Тази седмица ще бъде важна за стабилността на вашите семейни отношения и домашния комфорт. Вашите усилия, които ще бъдат насочени в тази посока определено няма да бъдат напразни.

Благоприятни дни – 7, 8, 9
Бъдете внимателни – 12, 13

Телец – Ще бъдете разочаровани от неспособността да реализирате личните си планове. Не забравяйте обаче, че ако плановете ви не се осъществяват, може би това е, защото не е дошло още времето да ги изпълните и трябва да изчакате по-добри времена. Някои ситуации ще изискват бързи реакции и бързо вземане на решения. Понеделник и вторник трябва да бъдете по-внимателни и да избягвате ситуации на повишен риск. Някои от вас ще бъдат изправени на кръстопът и ще трябва да избират между две възможности. Сега сте по-интуитивни от обикновено, така че ще бъде важно да имате доверие на инстинктите си и впечатленията. Ако обичате да правите планове за бъдещето, направете го сега. Свободните от вас могат да срещнат своята сродна душа. Усмихвайте се повече, за да увеличите шансовете си!

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни – 7, 8, 9

Близнаци – Вашият оригинален начин на мислене ще ви помогне да намерите решения на някои проблеми. Ще трябва да вземете становище по някои въпроси и да не се отклонявате от него. Бъдете по-внимателни, ако планирате да купите недвижим имот чрез посредник. Избягвайте ненужните разходи. Пазете се от меркантилни хора. Може някоя врата да се затвори пред вас, но следващата ще се отвори по-широко. Не се намесвайте в делата на другите. Ще намерите отговорите, които търсите. Имате всичко, от което се нуждаете, но не трябва да го приемате за даденост. Има шанс да изпитате голямо вдъхновение и да срещнете късмета си, само защото сте се случили в подходящото време на подходящото място.

Благоприятни дни –7, 8, 9, 12, 13
Бъдете внимателни – 10, 11

Рак – Ново начало в някакъв аспект от живота – това може да са взаимоотношения, ситуация в работата или нещо друго. Благоприятната енергия ще ви помогне да стигнете там, където искате да отидете. Звездите ви призовават да не се страхувате да направите скок, ако това е във ваш интерес. Накратко, изисква се повече смелост. Както казва една стара поговорка, "усетете страха, но го направете така или иначе". Трудното е, докато започнете. Отново ще можете да покажете високия си професионализъм в работата, да демонстрирате вашите умения и интелект. Ще бъдете твърде емоционални през периода и остро ще реагирате на всякакви коментари и дори на конструктивната критика. Ще трябва да покажете търпение към поведението на другите.

Благоприятни дни –10, 11
Бъдете внимателни – 12, 13Лъв – Седмицата ще премине доста енергично. Продължавайте да излъчвате своята позитивна енергия към света. Ще се стремите напористо да постигнете целите си. Основното нещо в поредицата от дни е да запазите тази енергичност, за да можете завършите всичко, което не сте успели. Силен и благоприятен период, от който трябва да извлечете максимална полза. Твърде е възможно да постигнете това, за което отдавна мечтаете. Този период е отличен за комбиниране на полезното с приятното. Ще бъдете в центъра на вниманието. В любовта ви очакват много приятни емоции. Ако не сте влюбени, можете да срещнете някой, който да ви помогне да видите света с различни очи.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете внимателни – 7, 8, 9

Дева – През тази седмица ще бъдете нерешителни и предпазливи. От една страна може да се напише притча за пропуснатите ви възможности, но от друга - това време ще е балсам за сърцето на любителите на стабилния живот. Завистливи хора могат да се появят в живота ви и да започнат да плетат мрежи от интриги зад гърба ви. Ако шестото ви чувство сигнализира за опасност, не се успокоявайте, а се вслушайте в него. Не доверявайте тайните си на външни хора
Ще трябва да преодолеете собствените си страхове и притеснения, да разрешите минали проблеми, които оказват негативно влияние върху настоящото ви щастие и успехи. Обстоятелствата изискват решителни действия и могат да донесат шанса, който отдавна сте чакали.

Благоприятни дни – неутрални
Бъдете внимателни – 10, 11

Везни – Това е времето, когато Вселената ви дава прекрасни възможности да се реализирате в различни сфери на живота, да направите полезни запознанства, да намерите своето призвание. За някои Везни този период ще бъде началото на нещо ново в живота. Понеделник до сряда трябва да проявявате бърз ум и рефлекси. Куражът и бойният дух ще ви помогнат да се справите за кратък период със задачите. В четвъртък и петък Луната в Риби ще ви направи по-емоционални и чувствителни от обичайното. Ще се засилят интуицията ви и психическите ви способности. За вас тази седмица нещата ще вървят доста гладко. Възползвайте се от всяка възможност и предприемайте действия, които в крайна сметка ще доведат до успех. Ако сте строили досега въздушни замъци, идва времето, когато трябва да бъдат съборени на земята.

Благоприятни дни – 7, 8, 9
Бъдете внимателни – 12, 13

Скорпион – Началото на седмицата може да бъде сложно за вас. Периодът ще изисква от вас преразглеждане на жизнените ценности, промяна на светогледа, умение да се подчините на обстоятелствата и бързо реагиране на изменението на обкръжаващата обстановка. Няма да ви липсват енергия и физически сили, както и появата на благоприятни възможности. Не губете време и енергия за незначителни неща. Четвъртък и петък ви носи любов, нежност, хармония и приятелство. Това е добро време да се отпуснете и да се забавлявате с любимите си хора. Меркурий и Венера ще ви насърчат да общувате с по-млади хора и с тези, които са креативни и мислят по различен начин. Много от вас ще бъдат увлечени в романтична или платонична любовна афера.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни – 7, 8, 9

Стрелец – От дълго време не сте се чувствали толкова спокойни, колкото през този период! Някои хора около вас могат да бъдат агресивни, но няма да ви пука. Не се отклонявайте от планирания път дори да трябва да понесете временни затруднения. Довършете задачите, които трябва да приключите. Това време е благоприятно, за да се замислите за това, какво ви липсва в живота, какво искате да постигнете. Откажете се от целите, които не водят до никъде и вместо тях да си поставите по-реалистични. Много от събитията, които ще се случат в живота ви сега, ще бъдат значими. Но това няма да разберете веднага. Ще има поводи да се почувствате вдъхновени. Опитайте се да прекарвате повече време в забавни компании, да посещавате развлекателни мероприятия, да се наслаждавате на живота до максимум.

Благоприятни дни –7, 8, 9, 12, 13
Бъдете внимателни – 10, 11

Козирог – Вашата креативност е на максимум, затова я използвайте! Пазете се от лицемерното отношение на човек до вас или от опита му за манипулиране. Не е изключено да възникне напрежение на работното ви място, което вероятно ще бъде свързано с някой колега или клиент. В понеделник и вторник звездите ви съветват да не влизате в спорове и да проявите максимална толерантност и деликатност в отношенията с членове на семейството, близки роднини и родители. Оставете настрана хората, които ви създават проблеми и се обградете с тези, които ви обичат и споделят трудните ви моменти. Усмихнете се на живота, защото той ви носи нови възможности.

Благоприятни дни –10, 11
Бъдете внимателни – 12, 13Водолей – В понеделник и вторник няма да бъдете доволни да правите някои неща, които не ви харесват. И не е нужно. Правете само това, с което се чувствате добре. Втората половина на седмицата внася мир и хармония в живота ви. Това е чудесно време да се отпуснете с близки или да се забавлявате с приятели. Добър момент за създаване на нови контакти. Независимо дали става дума за работа или за социален живот, не се колебайте да бъдете отворени към света. Вашето оптимистично настроение засилва харизмата ви и ви прави по-сексуално привлекателни от обикновено. Петък и събота ще бъдете активни и концентрирани, така че използвайте тези дни разумно. Неделята е ден за почивка за повечето хора, дори за вас. Отидете на разходка сред природата или се отпуснете сред близки хора.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете внимателни – 7, 8, 9

Риби – През новата седмица ще бъдете изпълнени с енергия, решителност и амбиция, особено родените през втората десетдневка на знака. Успявате да подобрите позициите си. Ще можете да си осигурите подкрепата на хора, които са важни за вас и ще можете да работите малко по-спокойно и по-стабилно. Свободните представители на този знак ще имат много по-активен социален живот. Откриват се нови възможности, независимо дали става въпрос само за комуникация с противоположния пол, флирта или желание за приключения. Важно е да се чувствате добре и да осъзнаете, че имате повече емоционални възможности. Ще ви изненадат някои добри новини. Някаква ситуацията ще се обърне във ваша полза.

Благоприятни дни – неутрални
Бъдете внимателни – 10, 11

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.