Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Пеперуди в стомаха за Девите. Везни, чувствате се секси и флиртувате

Овен – Ако ви безпокои любовният ви живот, наложително е да седнете и да проведете сериозен разговор с партньора си, за да можете да уточните и изолирате основните проблеми и да измислите план за работа по тях.

Телец – Опитайте се да се отпуснете малко и да се съсредоточите върху позитивното. По този начин, след като вземете по-позитивна и оптимистична гледна точка, нещата ще бъдат по-лесни за вас и ще можете да решите проблемите си и да реализирате целите си.

Близнаци – Успехът в редица области ще бъде причина за голямо удовлетворение и радост. Комуникацията с приятели и близки може да се окаже по-трудна, поне временно. Опитайте се да не бъдете много разочаровани, за да не направите нещо, което може да застраши вашите отношения.

Рак – Готови сте да преразгледате позицията си по много фронтове и да излезете с нови и по-ефективни стратегии. Ако се страхувате да започнете, дори не бива да си правите труда да се заемете с труден проект.


Лъв – Трябва да внимавате какво казвате на партньора си и особено всички обещания, които давате. Чувствате се прекалено самоуверени и твърде оптимистично настроени и това ви кара да обещавате много повече, отколкото всъщност можете да постигнете или дадете.

Дева – Днес ще бъдете изключително динамични и креативни и ще можете да решавате проблеми, които ви възпрепятстват да постигнете плановете си. Тези, които са сами, много е вероятно да срещнат някой, който ще накара пеперудите да пърхат в стомаха им.

Везни – Днес се чувствате секси и флиртувате (независимо дали сте сами, или във връзка) и явно точно това ви е било необходимо, за да ви измъкне от коловоза, в който сте попаднали вие и половинката ви, когато става въпрос за любовния ви живот.

Скорпион – Днес ще почувствате силно желание да направите някои промени. Старайте се да направите всичко възможно, за да запазите тази положителна атмосфера, която се развива във връзката ви.

Стрелец – В професионалната сфера вървите по тънката линия. Уверете се, че сте обмислили внимателно нещата, преди да започнете да действате, защото една грешна стъпка може да доведе до излишни проблеми.

Козирог – На работа се опитайте да се придържате към графика си и да не изпускате от поглед целите си. Преди всичко избягвайте да се заплитате в ситуации, които не ви касаят пряко. Може да изпаднете в неприятно положение.

Водолей – Общуването може да е малко предизвикателство днес и може да се измъчите от неразбирателството с всички около вас. Само като останете дипломатични и гъвкави, можете да избегнете подводните камъни.

Риби – Справяйте се с нещата едно по едно и поддържайте контрол. Това е добър ден за изясняване на отношенията във връзката ви. Можете да проведете спокоен разговор с партньора си днес и да се разберете по някои въпроси.