Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Песимистични мисли тормозят Телците, Козирозите да намерят време за почивка

Опозицията, образувана от Марс с ретрограден Сатурн, ще засили лошото настроение и песимизма на представителите на Подвижния кръст (Близнаци, Дева, Стрелец, Риби), родени през 1-ва декада.

Овен – Сега можете да очаквате трансформация, както в себе си, така и във връзка с другите, която може да е малко позакъсняла, но все още може да ви засегне неочаквано и дълбоко. Не се страхувайте от това, че може да духнат нови ветрове, опитайте се да приемете идеята, че нещата се променят около и вътре във вас...

Телец – Вероятно чувствате, че не можете добре да се организирате и това много да ви изнервя. Чувствате се емоционално претоварени и психически напрегнати, а умът ви е изпълнен с песимистични мисли.

Близнаци – Сред колегите ви или околните има човек, чието поведение може да затрудни живота ви не малко. Прекалено сте стриктни със себе си, така че днес се съсредоточете само върху вашите нужди и желания.



Рак – Трябва да погледнете и навътре в себе си, да създадете ред сред собствените си мисли и да изчистите завихрените си чувства – труден път, но усилията си заслужават. Може да се окажете замесени в нещо, което трябва да се пази в тайна.

Лъв –Знайте, че можете да се справите добре с всяка задача, стига понякога да не сте песимисти, защото тогава несправедливо виждате някои ситуации от негативната им страна. Нужна ви е малко повече енергия и ще постигнете всичко, което искате.

Дева – При днешната опозиция на Марс, който е във вашия знак със Сатурн в Риби, ще имате усещането, че както приятелската ви среда, така и партньорът или децата ви притискат и ограничават. Направете нещо креативно.



Везни – Не се чувствате много комфортно през последните няколко дни. Дори не можете да определите точно защо сте били в най-ниската си точка, но за щастие сега постепенно започвате да се оправяте. Измислете програма със семейството или приятелите, така че спокойствието ви да бъде напълно възстановено.

Скорпион – Струва ви се, че сякаш всички около вас искат част от вас и вашето време и че задълженията ви са се превърнали в планина. Поставете свои собствени граници и не позволявайте на другите да управляват живота ви.

Стрелец – Тригонът на Слънцето с Нептун ще донесе добро развитие по много въпроси. Оползотворете деня си възможно най-ефективно. Ще ви се открият благоприятни условия за флирт, което ще ви стимулира.



Козирог – Не поставяйте прекомерни изисквания към себе си, защото вече сте достатъчно уморени и усилията, които полагате, няма да ви се отплатят. Днес намерете време за почивка и правете неща, които ви харесват.

Водолей – Възможно е да преживеете стресови ситуации, свързани основно с професионалните ви дела. Някои от вашите амбициозни планове изглежда вървят назад, вместо напред. Освен това ще почувствате, че нямате достатъчно физическа сила.

Риби – Трябва да обърнете внимание на работните си отношения, защото ще има напрежение там. Отдръпнете се малко назад и е добре да преразгледате собствените си желания и поведение по отношение на другите, тъй като казването „да“ на всичко няма да ви доведе до никъде.

Четете още: Зодиите, които най-много се страхуват от старостта - проверете дали сте сред тях