Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Положителна енергия за Стрелците. Телци, късметът е щедър с вас!

Tози ден се счита за нещастен, въздухът се зарежда с отрицателна енергия. Бъдете внимателни и се пазете.


Овен – Вашият оптимизъм и жизненост ще ви помогнат да не се отказвате в трудни моменти и ще бъдете много щедри и открити с хората около вас. Трябва да внимавате със завистта, която предизвиквате.

Телец – Късметът е щедър с вас. Стъпили сте на твърда почва. Това, което искате, може да се сбъдне по-рано, отколкото си представяте. Не се затваряйте за промените. Може да имате шанс да спечелите бързи пари, но бъдете внимателни.

Близнаци – Доверете се напълно на своите възможности и следвайте пътя, който сте си определили, защото той ще ви отведе там, където винаги сте искали да бъдете. Правете нещо, което ви успокоява и не вземайте решения, ако не сте ги обмислили спокойно.

Рак – Дори ако нещо не върви както сте очаквали, ще бъдете наясно, че не е моментът да се отказвате и ще продължите да настоявате, с увереността, че можете да го постигнете. Любовният ви живот може да приеме много благоприятен обрат.

Лъв – Може да срещнете ситуации в работната си среда, които ще нарушат баланса ви и ще имате трудности да се контролирате. Не са изключени проблеми в любовния ви живот или в плановете, свързани с децата ви.

Дева – Страхът от отхвърляне може да ви попречи да покажете чувствата си. Укрепете самочувствието си и не се обезсърчавайте. Ще бъде прекрасно за вас да излезете и да се забавлявате, за да се освободите от напрежението в ежедневието.

Везни – Въпреки че може да изпитвате страх и несигурност, вие ще предприемете действия и ще вземете решения за себе си, без да зависите от мнението на другите. Имате всичко във ваша полза, за да се получат нещата така, както очаквате.

Скорпион – Концентрацията не е на обичайното ви ниво, така че отложете работата по важни и взискателни задачи, които изискват много усилия и внимание. При вземането на решения ще разчитате на интуицията, но и на опита си.

Стрелец – Планетарните влияния ще ви заредят с положителна енергия. Мнозина ще изпитват силна нужда от нови сексуални преживявания. Ще избирате потенциални партньори въз основа на привлекателността.

Козирог – Вие сте амбициозни и готови да се борите за успех, но не всичко ще върви по план. Склонността към безразсъдно поведение и липсата на търпение могат да намалят шансовете ви за постигане на целта ви.

Водолей – Не трябва да прибягвате до притискане или манипулация, за да получите това, което искате, защото с мило и приятно държание можете да постигнете много повече. Уважавайте тези, които са на по-висока позиция от вас, дори и да не сте съгласни с тях.

Риби – Ретроградното движение на Меркурий бележи период на разсейване, лоша концентрация и случайно допуснати грешки. За вас е важно да прекарвате колкото се може повече качествено време с партньора си.