Положителна енергия за Стрелците. Телци, късметът е щедър с вас!

19 май 2022 | 07:03
4456
1
1
Tози ден се счита за нещастен, въздухът се зарежда с отрицателна енергия. Бъдете внимателни и се пазете.

Овен – Вашият оптимизъм и жизненост ще ви помогнат да не се отказвате в трудни моменти и ще бъдете много щедри и открити с хората около вас. Трябва да внимавате със завистта, която предизвиквате.
 
Телец – Късметът е щедър с вас. Стъпили сте на твърда почва. Това, което искате, може да се сбъдне по-рано, отколкото си представяте. Не се затваряйте за промените. Може да имате шанс да спечелите бързи пари, но бъдете внимателни.
 
Близнаци – Доверете се напълно на своите възможности и следвайте пътя, който сте си определили, защото той ще ви отведе там, където винаги сте искали да бъдете. Правете нещо, което ви успокоява и не вземайте решения, ако не сте ги обмислили спокойно.
 
Рак – Дори ако нещо не върви както сте очаквали, ще бъдете наясно, че не е моментът да се отказвате и ще продължите да настоявате, с увереността, че можете да го постигнете. Любовният ви живот може да приеме много благоприятен обрат.
 
Лъв – Може да срещнете ситуации в работната си среда, които ще нарушат баланса ви и ще имате трудности да се контролирате. Не са изключени проблеми в любовния ви живот или в плановете, свързани с децата ви.
 
Дева – Страхът от отхвърляне може да ви попречи да покажете чувствата си. Укрепете самочувствието си и не се обезсърчавайте. Ще бъде прекрасно за вас да излезете и да се забавлявате, за да се освободите от напрежението в ежедневието.
 
Везни – Въпреки че може да изпитвате страх и несигурност, вие ще предприемете действия и ще вземете решения за себе си, без да зависите от мнението на другите. Имате всичко във ваша полза, за да се получат нещата така, както очаквате.
 
Скорпион – Концентрацията не е на обичайното ви ниво, така че отложете работата по важни и взискателни задачи, които изискват много усилия и внимание. При вземането на решения ще разчитате на интуицията, но и на опита си.
 
Стрелец – Планетарните влияния ще ви заредят с положителна енергия. Мнозина ще изпитват силна нужда от нови сексуални преживявания. Ще избирате потенциални партньори въз основа на привлекателността.
 
Козирог – Вие сте амбициозни и готови да се борите за успех, но не всичко ще върви по план. Склонността към безразсъдно поведение и липсата на търпение могат да намалят шансовете ви за постигане на целта ви.
 
Водолей – Не трябва да прибягвате до притискане или манипулация, за да получите това, което искате, защото с мило и приятно държание можете да постигнете много повече. Уважавайте тези, които са на по-висока позиция от вас, дори и да не сте съгласни с тях.
 
Риби – Ретроградното движение на Меркурий бележи период на разсейване, лоша концентрация и случайно допуснати грешки. За вас е важно да прекарвате колкото се може повече качествено време с партньора си.

Коментари

1
  19 май 2022 | 08:16 отговор
 

Освен ако не спечеля няколко милиона от тотото, не мисля, че късметът е с мен.

 

Добави Коментар

Най-четени