Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Попътен вятър се задава за Раците. Лъвове, пазете тайните си!

Овен – Възможно е да изпаднете в някои противоречия или двуборство с личния си партньор, но този проблем трябва да се разреши чрез мирни разговори и взаимни отстъпки. Едностранно няма да се получи помирението, трябва компромиси и от двете страни.

Телец – Днес няма да можете да се съсредоточите върху собствените си лични планове, тъй като хода на събитията до голяма степен се диктува от външните обстоятелства. Има вероятност да попаднете в нетипична ситуация и ще трябва да насочите силите си на там.

Близнаци – Всичко ще пречупвате през калейдоскопа на вашето възприятие. Ще има обаче моменти, в които няма да сте съвсем адекватни в преценките си. Не бързайте да правите изводи и заключения.

Рак – Днес ще трябва да се погрижите за множество неща. Благоприятните влияния ще ви носят попътен вятър. Необходимо е да се научите да редувате равномерно почивка и работа, и да не се претоварвате само в едната посока.

Лъв – Съществува голяма вероятност обстоятелствата да вземат неочакван обрат, а някои хора да се надигнат срещу вас. Поради това може да се почувствате леко нестабилни. Добре пазете своите тайни, защото лесно могат да станат обществени.

Дева – Днес може да изпитате психологически или физически дискомфорт поради много причини. Може да понесете дори морални или материални щети. Проблеми от различен вид са възможни при изпълнение на работата или в процес на изпълнение на задълженията.

Везни – Основната част от този ден е потенциално благоприятна, но не сте застраховани срещу проблеми. За щастие съдбата стои на стража пред вашите интереси и незабелязано ще отведе далеч от вас потенциалната заплаха.

Скорпион – В този ден трудно може да се очаква от вас послушание и дисциплина. Сами трудно ще овладеете своята импулсивност. Обстоятелствата са коварни, внимавайте да не се „подхлъзнете” в грешната посока.

Стрелец – Приемайте с достойнство критиката на околните и после размишлявайте над това. Обръщайте внимание на многото дребни детайли, от които зависят големите неща. Ще успеете да разколебаете някого в намеренията му, но не е сигурно дали намесата ви е за добро.

Козирог –
Повишава се енергийният ви потенциал. Лесно ще се включите в трудовият ритъм на деня. Ако не ви удовлетворяват обстоятелствата около вас, опитайте да направите някои конструктивни промени. По-лабилните натури ще се окажат в плен на своите страхове и комплекси.

Водолей – Днес много хора ще ви натоварват психически с безкрайните си претенции и мрънкания или по други причини. Постарайте се всичко да обръщате на шега и да виждате нещата само откъм смешната им страна.

Риби – Някои от вас ще преживеят известни колебания и съмнения, които ще се отразят на душевното им състояние. Постарайте се да не сте толкова чувствителни и да не вземате много навътре нещата.