Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Портата на Арктур се отвoри – звездната порта на душите

Порталът на Арктур (Арктурус) отваря врати всяка година между 16 октомври и 18 октомври.
Арктурус е ярка, голяма, фиксирана звезда в Северното полукълбо: тя винаги се намира на 24°14' Везни и на 17 октомври Слънцето се присъединява към нея там, отваряйки енергиен портал, който ни подканва да се обърнем навътре към себе си и да се върнем в сърцата си.

Светлинните кодове, идващи от Арктур през лъчите на Слънцето, ускоряват нашия лечебен процес, помагат ни да намерим по-дълбок смисъл на това, което срещаме по пътя си и ни насърчават да помним, че нещата се случват за нас.

Порталът се отваря два пъти годишно, когато става подравняването между Слънцето, Земята и Арктурус: през април ставаме свидетели на противопоставянето между Слънцето в Овен и тази ярка фиксирана звезда във Везни, докато през октомври преживяваме ефектите от тяхното свързване, което обединява техните енергии.

От наша гледна точка на Земята, по време на връзката им Арктур става невидим. И все пак, силата му се увеличава чрез привеждане в съответствие със Слънцето. Поради тази причина гледането на слънце при изгрев или залез, медитацията в природата, прекарването на време на открито, изложени на повече слънчева светлина, може да ни позволи да абсорбираме по-високите честоти, идващи от Арктур, които достигат Земята през лъчите на Слънцето.

View post on Instagram
 

Арктур представлява повече от Звезда: той е дом на същества от по-високо измерение и има много висока честота, която от много древни времена е свързана с трансцендентността на физическата форма, емоционалното изцеление и творчеството.

Смята се, че арктурците представляват най-високото ниво на еволюцията и една от най-напредналите цивилизации на цялата галактика. Мнозина вярват, че в момента на смъртта човешкото съзнание преминава през арктурските сфери. Тези сфери не са плътна, физическа равнина като 3D реалността, с която сме запознати: това е етерна равнина, която е предимно шеста плътност. Арктурците нямат физическа форма, те често ни се проявяват като ангели и целта им е да служат на човечеството, като ни помагат да се излекуваме и да ни напомнят за истинската ни същност.

Едгар Кейси, известният мистик и пророк е канализирал информация от Арктур, заявявайки, че е дом на високо напреднала извънземна раса. Други медиуми и мистици също са канализирали информация от тази звезда.

Входната врата за всички души във Вселената е Портата на Арктур. Това е проход, през който всички души не само влизат в тази вселена, но и възможността арктурианците и другите пазители да гарантират, че отделните души, влизащи в тази вселена, са с правилната честота. Арктурианците се считат за духовни пазители на нашето галактическо колективно съзнание, а Арктур за "център за обработка" на душите, за да преминат от едно въплъщение към следващото.

Арктурианците също са определени като "пазители на акашовите записи". Не че Акашовите записи се намират в Арктур, а защото са използвали записите доста, докато обработват душите между животите.

Планетата ни е на път да премине през огромна метаморфоза и промяна през следващите месеци. Мислете за себе си като за част от енергията на Земята. Цялата планета получава ъпгрейд и се движи към нови нива. Тези дни ще бъдат изпълнени с невероятни синхронности, внезапни прозрения и откровения. Това, което се появява по това време, има потенциала невероятно да ускори промяната в съзнанието, която всички преживяваме.



Трябва да сме особено внимателни към всичко, което се появява за нас през тези дни. Светските събития, на които обикновено не бихме обърнали особено внимание, могат да представляват метафора за нещо много по-дълбоко, което съдържа важни послания за еволюцията на нашата Душа.

Почувствайте тази ярка синя светлина, повдигайки настроението си, отваряйки собствените си енергийни порти, свързвайки ви с изобилието наоколо и приканвайки повече радост във всяка клетка на тялото си.