Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Предизвикателен ден за Лъвовете. Везни, следвайте сърцето си!

Овен – Не започвайте трудни и сложни задачи. Наблегнете повече на почивката. Труден ден за общуване. Споровете лесно се разпалват заради дребни неща, но за да ги избегнете, е необходимо да бъдете по-сдържани, ако може и по-тактични.

Телец – Денят е сложен. Ще срещате пречки или трудности по пътя и трябва да положите доста усилия, за да ги преодолеете. Основното нещо - не се отдръпвайте след първия неуспех. Имате шанс да постигнете целта си, само че трябва да упорствате.

Близнаци –Днес ще бъдете лъчезарни, харизматични, привлекателни... И каквото и да пожелаете, можете да го получите. Луната благоприятства плановете ви. Стойте далеч от хора, които не ви носят нищо положително и просто искат да ви дестабилизират.

Рак – Най-доброто нещо, което можете да направите, е да говорите, да споделите притесненията си с някой близък. Ще се почувствате по-добре. Възможно е да започнат промени, които не можете да контролирате.


Лъв – Този ден ще е едно голямо предизвикателство за вас. Трудно ще избегнете ядове. Бъдете готови да импровизирате. Някои хора няма да оправдаят очакванията и техните постъпки могат да ви разочароват.

Дева – Днес трябва внимателно да подбирате думите, които ще изричате. Възможно е да обидите някого, без да имате такова намерение. Не можете да върнете думите назад, така че помислете два пъти, преди да кажете нещо.

Везни – Днес следвайте сърцето си и танцувайте в свой собствен ритъм. Не позволявайте на другите да ви казват какво да правите, дори когато техните намерения са добри. Няма по-хубаво чувство от това да правите нещата, които обичате.

Скорпион – Любовта е възможно да премине през експлозивни моменти и напрежението ще бъде неизбежно. Ще трябва да сте готови да направите компромиси и отстъпки от ваша страна, ако искате да поправите нещата. Владейте емоциите и контролирайте импулсите си.

Стрелец – Бъдете много внимателни с коментарите си, може да ви замесят в спорове или интриги. Необходимо е да сте тактични, за да не влошите нещата. Полезно е да проявите инициатива в личните отношения.

Козирог – Някои от вас ще постигнат задоволителни резултати в работата. Емоционалният стрес обаче ви идва в повече, понякога ще ставате доста нервни и раздразнителни, може да се скарате с много хора наоколо.

Водолей – Тенденциите на деня предразполагат повече към пасивност и мързел. Няма да ви се работи много. Това не значи, че ще си зарежете задълженията, но ще вършите всичко без желание. Бъдете внимателни, ако работите с пари.

Риби – Имате нужда от собствено пространство, за да дишате. Всеки от нас трябва да остава понякога сам, за да подреди мислите си, няма нищо лошо в това. Ако имате специално място за презареждане, идете там!