Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Прекрасно настроение за Лъвовете. Скорпиони, обърнете внимание на любимите си хора!

Овен – Не се страхувайте да поемате рискове. Правилните решения сами ще ви дойдат на ум. Имате добра възможност да подредите мислите в главата си и да помислите за близкото бъдеще.

Телец – Може да получите критики от страна на другите, затова трябва да следите за своите изявления и действия. Прекомерната емоционалност и нрав могат да се обърнат срещу вас. Добър ден за почистване на къщата.

Близнаци – Последователността на предварително планираните действия ще доведе до добри резултати. Желанието ви да управлявате любимия човек вероятно ще предизвика протест от негова страна.

Рак – Днес е най-добре да направите списък с неотложни задачи, които трябва да бъдат изпълнени. Обстоятелствата могат да ви принудят да промените мнението си за нещо, за което сте смятали, че сте на ясно.


Лъв – Ще бъдете в прекрасно настроение и вдъхновение, с което самите вие ще зареждате хората наоколо и ще се раждат невероятни идеи. Благоприятно време за домакински дела и комуникация с роднини.

Дева – Трябва да избягвате завистливи хора, както и депресивни и негативно настроени. Може да се наложи да се сблъскате с промени, които ви дестабилизират, но те ще ви помогнат да изясните чувствата си, които могат да бъдат малко противоречиви.

Везни – По-добре е да се вслушате в съветите на роднини и приятели. Предупрежденията им може да не са неоснователни. Необходимо е да внимавате за здравето си и да избягвате преумората.

Скорпион – В този ден е полезно да правите неща, които ще бъдат истинско удоволствие или творчество. Струва си да обърнете внимание на любимите си хора. Потърсете начин да разнообразите сексуалният си живот.

Стрелец – Звездите ви съветват да се вслушвате повече в собствените си желания и стремежи. Това не е период, в който трябва да се напъвате и да се насилвате. Работата, която ще свършите неохотно, насила, едва ли ще доведе до добри резултати.

Козирог – Днес трябва да бъдете внимателни и предпазливи. Не се поддавайте на мимолетни импулси и не предприемайте необмислени стъпки. В противен случай можете да направите много грешки и да влезете в неприятна история.

Водолей – В този ден може да възникнат разногласия и дори конфликти с близки. Не започвайте кавга, по-добре е да избягвате комуникацията с тях. Следете своите действия и изрази. Не показвайте недоволството си, колкото и силно да е то.

Риби – Възможно е през този период да ви очакват благоприятни промени и нови перспективи. В личния живот са възможни както нови запознанства, така и раздяла. Но най-важното е, че всичко ще зависи от вашето решение. Затова помислете внимателно, преди да се решите дали да се разделите с някого.