Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Прилив на вдъхновение за Овните!

Овен - Днес може да получите прилив на вдъхновение, да изплуват някои нестандартни идеи. Вашата интуиция ще ви подскаже изход от трудна ситуация. Може би решението е било съвсем близо до вас, но просто до сега не сте го виждали.

Телец - Можете да се върнете към някои стари проблеми: ще откриете лесен и ефективен начин да ги разрешите. Избягвайте да сте прекалено крайни в убежденията си. Бъдете отворени да чуете и нови предложения и идеи, които могат да се окажат доста по-полезни.

Близнаци - Денят няма да доведе до сериозни проблеми. Бъдете търпеливи: малко вероятно е да можете незабавно да получите това, което искате. По-добре е да не бързате с решения, свързани с пари, имущество.

Рак - Днешният ден има позитивна енергия и може да донесе доста приятни моменти. Ще имате възможност да говорите със стари приятели, да възстановите отношенията, които преди са били важни за вас.

Лъв - Днес ще бъдете по-самовглъбени в себе си. За вас е много важно да наблегнете на пълноценната почивка. Денят е благоприятен от гледна точка на личните отношения. Романтичните срещи ще преминат добре.

Дева - В душата ви има натрупани толкова безпокойство и вътрешни конфликти, че ще е добре, ако успеете да се отпуснете и да релаксирате. Не се претоварвайте с нищо. Колкото по-малко решения вземате, толкова по-добре.

Везни - Днес ще се проявите като добри импровизатори. Движите се в неравномерен ритъм ту припряно, ту забавено. Необходимо е предпазливост по финансовите въпроси. Склонни сте да харчите пари фриволно, а по-късно може да съжалявате за разточителността си.

Скорпион - Днес можете да се насладите на приятни изненади, успешни съвпадения, събития, които отдавна очаквате. Но е твърде рано да се отпускате. Скоро ще започне по-труден период, когато решаването дори на дребни проблеми ще изисква сериозни усилия.

Стрелец - Нещата не са толкова лоши, но сте недоволни, защото сте разчитали на повече. Ако ситуацията не се развива в исканото от вас направление, това още не означава, че е възможно да се развие по най-лошия сценарий. Не допускайте подобни мисли.

Козирог - Това може да се окаже време на недоразумения, странни и глупави инциденти или абсурдни съвпадения. Ще бъде особено трудно за перфекционистите: те няма да могат да направят всичко перфектно, колкото и да се опитват.

Водолей - Звездното влияние може да донесе конфигурацията на успеха и щастието. Мнозина от вас ще бъдат любовно настроени и това ще ги подтикне към определени инициативи и действия. Ами да ви пожелаем късмет!

Риби - Днес някои ще срещнат финансови трудности, но не трябва да се притеснявате, тъй като те са временни. Не се оставяйте на отрицателните емоции да ви завладеят. Нека в душата ви да цари мир и хармония. Твърде вероятна е случайна среща със стари познати.