Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Приятна изненада очаква Овена. Раци, денят обещава победа!

Овен – Голяма вероятност има да ви се случи нещо приятно през деня. Намерете си някакъв отдушник, включително активно общуване. Може да се отпуснете и в уединение. Физическият ви тонус няма да бъде много висок.

Телец – В личния ви живот може да се очакват приятни събития. Направете днес нещо приятно за някого, подарете подарък, похвалете добрите страни на партньора си, така може и да забравят за вашите дребни провинения.

Близнаци –
По-оптимистично настроените от вас ще гледат света през розови очила. Ще ви посетят свежи и интересни идеи. Другият тип Близнаци обаче, срещайки съпротивление в действията си, ще изпитат раздразнение и желание за конфликти.

Рак – Денят обещава победа за вас в сферата на личния живот, но при условие, че няма да бъдете консервативни. Добре е активно да се включите в процеса на семейните задължения. Настроението ви ще е добро. Интимните отношения ще ви донесат радост.

Лъв – Енергията на деня ще добави повече ентусиазъм и страст към вашата природа. С лекота и конструктивност ще общувате с останалите. Ще е характерно добро настроение и необичайна подвижност в действията ви.

Дева – Днес ще бъдете прекалено сладкодумни и духовити. Може да се намери повод, който да ви вдъхнови. Явяването на някои проблеми ще е изпитание за вашата воля. В любовта ще изпитате силни и интензивни чувства.

Везни – Околните ще забележат колко по-приказливи сте станали от обичайното и веднага някой от тях ще се опита да се възползва от тази ваша бъбривост. В душата ви ще се борят два Аз-а и всеки един ще ви тегли в различна посока.

Скорпион – Мнозина ще почувстват умора днес, затова е най-добре да отделите повече време за почивка и възстановяване на силите. Може да посетите сауна, масаж. Голяма е вероятността да възникнат кратки сексуални и романтични отношения без продължителен характер.

Стрелец – Има тенденция към увеличаване на жизнената ви енергия, появяват ви се нови идеи, ставате лидери в своето обкръжение. Добри отношения ще имате в семейството. Има някой, който се заглежда по вас, а вие дори не го забелязвате.

Козирог – Денят ви призовава към спонтанност и предпазливост едновременно. Трябва да намерите баланса между тези качества. Може да се наложи днес да действате решително и да покажете кой контролирате положението.

Водолей – Денят ви осигурява поле за действие, но със значително предупреждение. Ако не осъзнавате навреме от кои страни могат да възникнат проблеми или ограничения, успехът на вашето предприятие е под въпрос. Има възможност да се зародят и нови романтични отношения.

Риби – Този ден ще покаже вашата сила и вашата слабост едновременно, донякъде зависимостта ви от външните обстоятелства. Емоционалното състояние ще остане почти стабилно. След вълненията през деня, вечерта си отредете една хубава и заслужена почивка.