Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Приятни мигове в любовта очакват Телците

Овен – Днес сте чувствителни към информационния фон и ще реагирате на всичко. Възможно е да възникне недоразумение или интрига, но ситуацията бързо ще бъде изяснена и разрешена. Направете разходка в приятна компания и разговаряйте на свободни теми.

Телец – Днес ще можете да покажете добрите си страни. Ще се проявите като общителни и остроумни, очарователни и привлекателни за противоположния пол. Отложете важните стъпки засега. Приятни мигове в любовта.

Близнаци – Днес ще прекарате деня на позитивна вълна. С вашето усърдие и отговорност ще успеете да свършите доста работа. Но не вършете работата на някой друг, в противен случай следващия път ще ви бъдат дадени още повече отговорности.

Рак – Днес настроението и успехите ви зависят от средата, в която пребивавате. Ако сте настроени в унисон с обкръжението и околната среда, тогава всичко ще върви по мед и масло. Любовните експерименти в повечето случаи няма да завършат добре.

Лъв – Денят ще добави към живота ви нотка на хармония. Нещо положително ще се случи в близкото ви обкръжение. Възможно е да увеличите кръга на феновете си, да разрешите финансов проблем, да ви се отвори път или нови възможности.

Дева – Днес не трябва да правите сериозни промени. Ако сте намерили своята ниша, не бързайте да излизате от нея и да се появявате в публичното пространство. Това може да е неподходящо за вас. В същото време бъдете учтиви, лоялни, гъвкави във връзките, които поддържате.

Везни – Денят може да ви стори като бягане с препятствия. Постепенно може да усетите намаляване на жизнеността. Добре е да насочите усилията си към укрепване на личните си отношения. Мнозина Везни ще се поддадат на любовните си изблици и страсти.

Скорпион – Днес звездите няма да изискват много от вас. Влиянията обаче не са много хармонични за личния ви живот. Не трябва да проявявате сега прекомерна емоционалност, обидчивост, подозрителност.Не разчитайте да признаят личната ви власт.

Стрелец – Добре е днес да поддържате започнатия диалог, независимо от съдържанието му. Може да е нещо съвсем малко, но ще научите любопитни подробности, за които не сте знаели. С вашия любим човек ще бъдете взаимно настроени да търсите разнообразие и приключения.

Козирог – Денят може да се развива доста стремително. Бъдете внимателни към обкръжението си. Възможни са задкулисни игри на недоброжелатели. В отношението си към близкия човек бъдете мили и учтиви.

Водолей – Времето все още не е подходящо за развитие на плановете ви. Независимо колко обещаващо може да ви изглежда положението, не поемайте рискове и избягвайте вземането на прибързани решения. Любовните ви отношения се нуждаят от обновление.

Риби – Благоприятно време за личните ви отношения, а някои от свободните представители на знака ще имат възможност да се запознаят с интересна и приятна личност. Приятелите ще играят решаваща роля в този ден.