Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Промени за добро при Овните, стрес чака Водолеите

Овен – Не се опитвайте да избягвате промени, които ще подобрят живота ви. В професионалната област ще започнете да се съмнявате във възможностите си, но няма нужда да се подценявате. В любовта са възможни малки недоразумения, но този път не е по ваша вина.

Телец
– Вашият колега се интересува сериозно от вас. Ако възвърнете в еднаква степен привързаността и интерес към себе си, имате добър шанс за горещ флирт или дори нещо дългосрочно. Доверете се на интуицията си как да действате.

Близнаци
– Затвърдете приятелските връзки и не се страхувайте да установите нови контакти. Можете бързо да влезете в разговор с непознати. Може дори да се случи нещо необичайно и приятно.


Рак
– Присъединете се към съмишленици, заедно ще бъдете по-силни. Днешната Луна, която е във вашия 3-ти дом, ще ви свърже с хора, които ще ви помогнат да реализирате идеите си. Звездите също са готови да ви подкрепят във всяко начинание

Лъв
– За вас в момента е важно да поддържате правилния баланс във финансовите въпроси. Все още е намален жизнения потенциал, така че е по-добре да избягвате стресовите моменти и преумората.

Дева – Денят предоставя нови възможности. Отворете очи. Може да ви очаква нещо много красиво, но трябва да го съзрете. В противен случай шансът за голям късмет може просто да отмине неизползван.

Везни – Имате нужда от време за себе си, но не се изолирайте твърде много от любимите си хора. Атмосферата на работното място ще бъде спокойна и няма да има сериозни проблеми. Ако сте във връзка, не избягвайте партньора си и намерете време за разговори.


Скорпион
– Днес ще бъдете в променливо настроение, така че не приемайте коментарите на други хора твърде лично. На работното място обърнете внимание на детайлите, за да улесните достигането на целта. В областта на любовта ще трябва да се отървете от някои принципи, ако искате да бъдете истински щастливи.

Стрелец – Силата и оптимизма, които са характерни за вас, ще направят животът ви по-лесен и ще напредвате без затруднения. Помислете, че всичко, което правите за себе си, ще ви помогне да се чувствате добре и да сте много по-щастливи.

Козирог –
Днес ще сте една крачка по-близо до постигане на целите си. Упоритата ви работа ще ви позволи да постигнете нови успехи. Старайте се да избягвате различни дискусии, за да не усложнявате живота си. По-добре насочете енергията си към развитието на любовните отношения.


Водолей – Днес ситуацията на работното място или другаде, може да е стресираща и нестабилна. Възможно е да се появят спешни задачи или някои сериозни проблеми. Може да не се чувствате комфортно поради някакви разногласия или конфликти с някого.

Риби – Опитайте се да съживите нежността във връзката и не се скъпете на комплименти - поглезете любимия човек с нежни думи и признания. Проблемите с домакинството могат да бъдат временно игнорирани.